reklama

Vnútorný hlas

Ani vám niekedy nedá spávať? Núti vás premýšľať, rozoberať, hlodá vaše vnútro? Váš vnútorný hlas.... Roky som svoj vnútorný hlas nepočúvala, považovala som ho za nezmyslel, lebo vždy vravel presne opačne ako kázal môj rozum.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Mala som pocit, že to určite nemôže byť správne, veď predsa rozum vie najlepšie, čo mám robiť.Rokmi sa mi ale potvrdilo, že to bola chyba a začala som postupne načúvať svojmu inštinktu. Síce znel rozpačito a nelogicky, počúvla som ho. A oplatilo sa... Mnohokrát!

Každopádne treba zniesť zo sveta dogmy typu: musíme každému vyhovieť, každý nás musí mať rád. Veľmi by som si to priala, ale asi to nie je možné. Každý sme iný, každý máme rád niečo iné, niečo iné považujeme za správne. Nehovorím o rešpekte! Nie je možné robiť veci tak, aby sa to každému páčilo, aby s nami každý súhlasil. A k tomu, prečo by sa to malo niekomu vôbec páčiť a prečo by nás mal niekto posudzovať, pokiaľ skutočne nepáchame trestnú činnosť alebo priestupky, alebo neubližujeme iným?!Každý z nás má sny a túžby, ale pod ťarchou bežných starostí a povinností ich akosi stále potláčame do úzadia, až ich úplne vymažeme zo svojho života s ospravedlnením, že už na to nebol čas. ALE prečo by to tak malo byť? Prečo by sme si nemohli plniť svoje sny v akomkoľvek veku? A hlavne, ak máte pocit, že potrebujete niečo spraviť (najmä pre seba), alebo potrebujete niečo vidieť, zažiť, tak choďte do toho! Nech vás to stojí energiu, čas a peniaze, ale ten pocit, že opäť žijete, bude na nezaplatenie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu
(zdroj: www.fotolia.com)

Možno práve vám, ktorý čítate tieto riadky, nesedia moje slová, ale možno práve Ty, ktorým rezonuje moja výzva, práve prežíva obdobie hľadania samého seba, obdobie vnútornej nespokojnosti a možno práve teraz nastal ten čas, čas zmeny, čas skoncovania s výhovorkami. Nastal čas plnenia si svojich snov, nasledovanie svojho vnútorného hlasu, ktorý sa málokedy mýli.Čas letí rýchlejšie, než si to sami dokážeme pripustiť. Nedovoľte, aby ste prichádzali len tak svojvoľne o túto maximálne vzácnu veličinu.... Nikdy nikto nám ju nevráti, ani ten moment, kedy ste sa pohrávali s myšlienkou začať si plniť svoj veľký sen (nech je to čokoľvek). Sme tu pre nejaký vyšší cieľ, tak dokážte, že tento život stál za to! Nech sú vaše sny a túžby vašim večným vodítkom úspešnosti a najmä vnútornej spokojnosti.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Zuzana Melová

Zuzana Melová

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som žena, ktorá sa potrebuje realizovať a bola by šťastná, keby dokázala svojím malým kúskom ovplyvniť pozitívne akokoľvek život aspoň jedného jedinca... Život má zmysel, preto ho treba naplniť zmysluplne. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu