reklama

List mobilným operátorom

Milí mobilní operátori! Už dlhší čas sledujem s údivom Vaše reklamy v televízii. Čím ďalej tým skôr prichádzate s vianočnými reklamami aj keď ešte nebol ani sviatok Všetkých svätých. V jednej reklame malé dieťa navlečiete do kostýmu, ktorý sa podobá nechcem povedať načo a nútite spievať trápnu koledu. V ďalšej zase nechávate nekonečne sa strápňovať hercov z Partičky. No asi najväčší posmech si u ľudí získal malý Dede z Afriky, ktorý sem prišiel v domnienke, že už sú Vianoce.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)
Obrázok blogu

Vaše predčasne prianie šťastných a veselých Vianoc nie je nič iné len brnkanie na city ľudí, aby si v tomto už Vianočnom „ošiali" kúpili Váš najvýhodnejší paušál. Reklama kde je dieťa prezlečené za vianočku nedodáva veľa vianočnej atmosféry, skôr už pohľad na toto úbohé dieťa vyvoláva ľútosť u väčšiny z nás. Spievanie otrepanej pesničky, ktorú sme všetci ešte spievali ako malé deti tiež nie je bohviečo. Zakaždým keď beží táto reklama mám ruku na ovládači a okamžite prepínam. Niečo takéto tu už bolo. Vtedy to bol malý chlapec prezlečený za snehuliaka a recitoval nám dobre známu básničku Padá sniežik padá(aj keď bolo vidno že ju moc nevie). Veľa vody nenamútila ani reklama s hercami z Partičky. Nerozumiem ako sa mohli dať nahovoriť takýto dobrí herci na niečo také. Asi pred rokom alebo dvoma sa takto strápňovali istí moderátori nemenovaného rádia keď sa hádali či je to haluz alebo čečina. Po dvadsiatom zhliadnutí som mala chuť zakričať, že je to čečina. No asi najviac trápni boli Santovia, ktorí Kikuš zaspievali pesničku, ktorej niektoré malé deti určite nerozumeli. V tejto reklame, ktorá mala len pramálo spoločné s Vianocami boli náznaky erotiky a zdalo sa, že táto Kikuš nemá ani osemnásť. A je tu ešte chudák Dede, ktorého ste najprv využili pri propagovaní majstrovstiev sveta vo futbale a nútili ho aby sa tváril, že vyzerá ako náš obľúbený futbalista. Neskôr ste si ho zavolali na toto studené Slovensko, aby ste ho pekne zosmiešnili pred našim národom, ktorý si pojem „bukekela" vysvetľuje trocha ináč. Tieto reklamy ma do vašich pobočiek neprivádzajú, majú skôr opačný efekt, po zhliadnutí takejto reklamy sa musím dlho zamýšľať nad tým kto takúto reklamu vymyslel a na rozmýšľanie o novom paušále mi už čas ani nálada neostáva.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Menej je niekedy viac a to platí aj pri týchto vianočných reklamách. Už teraz som zvedavá čo vymyslíte budúci rok. A takisto dúfam, že tieto reklamy nezačnú bežať pomaly už v auguste, ale naopak až v adventnom období a že budú viac na úrovni, možno trocha s humorom, no hlavne také, ktoré vás neodrádzajú ani nenútia krútiť hlavou.

Zuzana Zarembová

Zuzana Zarembová

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Radšej budem nenávidený za to kto som, ako milovaný za to kto nie som!Kurt Cobain Zoznam autorových rubrík:  historiajedlonáboženstvocestovaniesťažnostifilmySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu