reklama

Víno, sex a čokoláda

O tom, že niekedy prší aj bez bleskov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (45)

Keď som si chcela vymazať z blogu rubriku „you are my perfect drug“ asi som spravila malý (ale definitívny) krok za jednou kapitolou v mojom živote.

Keď som nahlas (takmer verejne) priznala, že byť do niekoho živelne zaľúbená aj keď to nemalo zmysel, mi nerobilo dobre, tým som to len potvrdila.

Najradšej by som ťa zabila. (Ale nespravím to len preto, že ťa mám rada (a veľmi) ako človeka a okrem toho nemám rada zabíjanie. A mŕtvoly sú neestetické a totálne neskladné, len sa tak povaľujú kade-tade a obsmŕdajú.)

Za tie roky, čo som stepovala na mieste a nevedela sa pohnúť, za to že som celú tú dobu bola slepá a hluchá. Za to, že som prestala písať. Za to, že som nechcela mať už nikdy viac s nikým nič spoločné.

Najradšej by som ti vyškriabala oči za tie hodiny a hodiny, keď som sa besná krčila v kúte a prosila všetky božstvá a triasla sa od plaču. Tie stavy absolútneho zúfalstva, keď som sa išla zvliecť z kože, lebo ja som sa zamilovala na život, ale ty nie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Nie je nič krajšie, ako byť zaľúbený, dostaví sa aj schopnosť levitovať, ale naraziť si čumák o zavreté dvere je úplná narkóza.
Láska nebolí, najviac bolí vlastné zranené ego.
Ješitnosť je možno silnejšia, nie som si istá, či chcem to prvé pod hrozbou toho druhého ešte niekedy zažiť.

Emocionálne pretlaky mi nerobia dobre ani na duši ani na pleť, pripomínam zrúcaninu, to sa mi nepáči a likviduje mi to môj sociálny život a tým sa mi zmenšuje sebavedomie a tým sa pripravujem o šance...a bludný kruh je na svete.

Nemala som štandardné vzťahy. Nikdy som s nikým „nechodila“ a teda nemám ani bývalých. Mám len bývalých potencionálnych.
K potencionálnym budúcim (jeden perspektívnejší ako druhý a ako tretí) mám symfónie, na mnohé veci by som si od nich dala povedať,
(počúvam...alebo mám začať rozprávať ja...?)
ale zaľúbená nie som.

Veď nemusí to byť vždy len podľa romeojuliovského scenára (bárs aj bez tragického konca).
Môže to byť aj o pohode, o rume s cigarou a o posteli (top kombinácia). Večerať pri sviečke a mať orálny sex sa môžem aj s niekým, kto pravdepodobne nebude otcom mojich detí.

Predsa niekedy prší aj bez bleskov.

Zapájam rozum. Stávam sa pragmatickou, materialistickou a egoistickou (mrchou?).
Naozaj budem mať skôr 40 ako 20 a riešiť ľúbi ma- neľúbi ma je síce pekné, ale nie každý deň sú Vianoce.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Teraz! som sexy v spodnom prádle, žeriem čokoládu a slopem červené víno,
po ktorom som vtipná, filozofická a prítulná.


Asi sa mením.


Andrea Adamčíková

Andrea Adamčíková

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Človek hromadného výskytu od A po Z. Zoznam autorových rubrík:  aj dnes vyšlo SlnkoInžinierska odyseaz denníka vzťahovej bulimičky"57"Z ružového zápisníkaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu