reklama

Svět letecké dopravy

Nová publikácia „Svět letecké dopravy“ zaiste urobí radosť všetkým priaznivcom letectva. Kniha je určená nielen fanatikom leteckej dopravy ale i manažérom, podnikateľom, študentom. Skrátka širokému okoliu zaujímajúcim sa nielen o leteckú dopravu ale i o cestovný ruch. Je v nej obsiahnutý slušný základ poznatkov z oblasti leteckej dopravy,poskytovania služieb i predaja. Do rozsiahlej problematiky je zahrnutá medzinárodná regulácia, stratégie a taktiky leteckých společnosti, princípy i činnosti a financovanie letísk, problematika riadenia letovej prevádzky, informačné technologie v leteckej doprave i svetové štatistiky leteckej doprave.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
Kniha Svět letecké dopravy
Kniha Svět letecké dopravy (zdroj: AP)

Text je členený prakticky i prehľadne. Čitateľ sa zorientuje rýchlo a jednoducho v najvýznamnejších prístupoch a koncepciach nielen v leteckej doprave, ale taktiež v histórii leteckej dopravy, organizácii, podmienkach, ekonomike letísk. Do jednotlivých kapitol je zahrnutá aj koncepcia strategického myšlenka uplatniteľná v praxi. 

Kniha čerpá z poznatkov i osobných skúseností autorského kolektívu pod vedením Jiřího Prušu. Poskytuje aktuálne poznatky v obore, ktoré vám umožnia vytvořit si celistvý obraz o svete leteckej dopravy nielen v Čechách ale vôbec na medzinárodnej úrovni. Vedúci autorského kolektívu má dlhoročnú prax z leteckej spoločnosti, z Medzinárodnej asociácie leteckých dopravcov (IATA), v globálnom distribučnom systéme leteckej dopravy a nadväzujúcich služieb- GDS Galileo i v medzinárodnej konzultačnej činnosti v odbore leteckej dopravy. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Napriek tomu, že kniha je vydaná v Čechách a teda aj v češtine, aj tak je unikátom vo svojom odbore v strednej Európe. Je napísaná zrozumiteľným jazykom, to znamená, že ju pochopí každý kto sa zaujíma o letectvo.

Viacej informácii i kompletný obsah určite nájdete na web stránke www.aviationhouse.net 

Jednoznačne doporučujemJ   

Alena Petrikova

Alena Petrikova

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  100x

Som obyčajná žena s vlastným názorom. Rada sa učím nové veci akéhokoľvek druhu. Hoci pevne nohami na zemi, často s hlavou v oblakoch.... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradenéAnglické- English

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu