reklama

ako pavúk

Dá sa vôbec prirovnať človeka k pavúkovi?  Napriek tomu, že máme „trošku“ odlišný vzhľad, tak minimálne jednu spoločnú vec bezpochyby nájdeme. Pozrime sa na ňu spolu ...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)
Obrázok blogu

... už pohľad na obrázok napovie, že mám ma mysli SIEŤ alebo ešte lepšie SIETE. Niekoľko imaginárnych, alebo aj sociálnych, spriada počas života každý z nás. Nedajú sa síce chytiť do ruky ale dokážeme sa v nich často zamotať rovnako dobre, ako v tých pavúčích.

Na druhej strane, pomáhajú nám aj prežiť a v prenesenom slova zmysle môžu zabezpečiť potravu alebo ochranu. Pre príklad netreba chodiť ďaleko, stačí nakuknúť za dvere nášho parlamentu (fúúúj, politika nie je moja obľúbená téma, ale tu sa to doslova pýtalo spomenúť).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď ale vynecháme tieto „hmotné“ výhody, tak ponúkajú aj ďalšie dôležité možnosti. Naša sieť nás utešuje, keď sa nám nedarí alebo usmerňuje, ak sa uberáme nesprávnym smerom. Je však ešte minimálne jedna dôležitá vec, ktorú chcem spomenúť zvlášť – sieť je sieťou aj preto, lebo nás môže niečo naučiť.

Ako to myslím? Vysvetlím to na jednoduchom a na tomto fóre aktuálnom príklade – koľkým z vás tu prospeli dobre mienené rady anonymov a zdokonalil ste sa v písaní? Ani ja nie som výnimka, za čo ďakujem všetkým spriazneným pavúčikom.

PS 1: nezabudnite tento text „lajknúť“, nech je čo najskôr v sieti :-)
PS 2: krajšieho pavúka som vo svojich fotkách nenašiel

Andrej Vida

Andrej Vida

Bloger 
  • Počet článkov:  78
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som schopný povedať čokoľvek ... aj o sebe :-)ale radšej fotím ako rozprávam, neveríte?www.andrejvida.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu