reklama

Envirorezort mám na muške

Vážený pán minister Solymos, nastúpili ste na ľad zo striedačky, na ktorej sedeli doteraz len Maďari, zástupca SNS a Smeru.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Váš predchodca, minister Žiga, rád sám seba chlapsky potľapkával po pleci... že ako sa mu darilo. Tlieskali mu vlastní, a to aj len preto, že sa to patrilo.

Program Vašej strany Most-Híd v oblasti životného prostredia bol len povinnou jazdou. Svetlým bodom v ňom je konštatovanie , že najväčším bohatstvom je zdroj pitnej vody. Nie je toho veľa, ale aspoň dačo, kde by sme si viacerí porozumeli. Hlásite sa k ochrane zdrojov pitnej vody. Budete mať možnosť prezentovať svoje zmýšľanie aj navonok, už v rámci predsedníctva SR v Rade Európskej únie a upokojiť verejnosť, že zasiahnete a urobíte všetko preto, aby došlo k náprave v záveroch Vodného plánu Slovenska.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čaká Vás mnoho výziev. Jednou z nich bude vysporiadať sa s podnetom na Ústavný súd ohľadom nesúladu zákona o odpadoch s Ústavou SR i právnymi predpismi EÚ, ktorý podpísala aj Vaša strana.

 V krátkom čase budete mať možnosť ukázať dobrú vôľu a podporiť môj poslanecký návrh na zmiernenie najväčších chýb zákona o odpadoch a jeho dopadov na samosprávy a podnikateľov.

Pozrite sa okolo seba ako vyzerá Slovensko po veľkom upratovaní Vášho predchodcu. Toľko špiny a odpadkov tu ešte nebolo, ako je teraz. Nuž, pán Žiga čistil a nedočistil. 10 mil. eur sa rozplynulo v koši a výsledok je viacej a väčších čiernych skládok.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pomôžem Vám, aby ste v rámci svojich prvých dní v úrade neurobili tú istú chybu a neupratovali za štátne aj vtedy, ak pôvodca odpadu môže byť známy. Hneď po Veľkonočných sviatkoch posielam podnet na došetrenie Veľkého upratovania Slovenska na Najvyšší kontrolný úrad SR.

Vážený pán minister Solymos, budeme pozorne sledovať Vaše kroky na ministerstve a nielen to, ale aj aktívne pristúpime k náprave legislatívnych chýb v zákonoch v oblasti životného prostredia. Uvidíme, či budete muž činu, alebo bábka v rukách Fica. 

Obrázok blogu
Anna Zemanová

Anna Zemanová

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  154x

... aby Slovensko zostalo krásnou krajinou s bohatými prírodnými zdrojmiPoslankyňa NR SR, členka Výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie; tímlíderka pre životné prostredie strany SaS Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu