reklama

BIG BROTHER - koniec škandálu v Španielsku.

Som vám dlžná pokračovanie môjho ostatného článku. Veď predsa musíte poznať vyvrcholenie...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)
Obrázok blogu

Určite si spomínate na škandál, ktorý som vám pred pár dňami reprodukovala. Týkal sa "záhadného losovania" v španielskej televízii Telecinco na úvod ôsmej série show Big brother. Moderátorka prehliadla pri losovaní posledného obyvateľa domu rozdiel medzi číslicou 7 a 1. Týmto pričinením sa do domu Veľkého brata dostala nezamestnaná slobodná mamička Romina.

 Aby som vás nezavádzala, je dôležité dodať, že Romina sa dostala len na prah domu. Nemohla vstúpiť ako riadny člen, keďže neabsolvovala psychologické testy. Dva dni obývala izbu v podkroví a cez balkón komunikovala s osadenstvom domu. Čo jej asi behalo mysľou? Možno toto bola jedna z jej mála šancí zmeniť svoj život.

No sen sa skončil. Romina /0133/ musela odisť!!!

 Našla sa totiž pravá adeptka na posledné miesto v dome. Číslo 0733 sa objavilo. Volá sa Laura, je administratívna pracovníčka a včera vystriedala úbohú Rominu, ktorá podľa oficiálneho stanoviska neprešla psychologickými testami. Náhoda, však?

 Tak si kladiem otázku: bol to zámer televízie? Vcelku pravdepodobné. Musím uznať, že veľmi inteligentná taktika, ako vyprovokovať polemiku od začiatku. Veď, kto z domácich by sledoval už ôsmu sériu?

 Pravdu sa nikdy nedozvieme a možno to už ani nie je dôležité. Jediný pocit, ktorý mi celý tento škandál zanechal, je súcit. Súcit s Rominou. Zahrali sa s jej životom a nechali ju ísť.

Pre mňa sa týmto sledovanie tejto show skončilo ešte skôr, než sa skutočne začalo. Táto mašinéria zvaná reality show prekročila ďalšiu hranicu...


 


antonia dudekova

antonia dudekova

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

jedna z vas, co chce vykricat svetu, aby sa prestal krutit, lebo ta odstrediva sila ju vytlaca na koniec moznosti...

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu