reklama

Bože, pomôž mojej dcérke

Raz jeden vysoko-postavený neveriaci muž, prišiel za svojim  veľmi dobrým priateľom, ktorým bol kňaz.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (70)
Obrázok blogu

Priateľ- kňaz sa ho pýta, čo je tak veľmi dôležité, že si sa chcel so mnou čo najskôr stretnúť, no nemohlo to počkať?

Ten muž mu vyrozprával svoj životný príbeh. Opýtal sa najprv kňaza- priateľa: prečo ho Boh tak trestá? Kňaz prvykrát počul z jeho úst slovíčko Boh. Začudoval sa prekvapivo. No muž pokračoval ďalej, jeho nešťastie spočívalo v jeho rodine. Jeho 6-ročnej dcérke diagnostikovali diagnózu diabetes a celiakiu, a aby toho nebolo málo, tak dievčatko dopadalo na jednu nohu ťažko, lebo o 5cm ju malo kratšiu, pretože došlo k zastaveniu vývoja rastu. Otec tohto dieťatka bol veľmi nešťastný, pretože aj napriek tomu, že mal vysoké postavenie, mal drahé auto, dosť peňazí a skoro všetko, aj vo svojej domácnosti mal čokoľvek, no napriek tomu nedokázal svojej dcérke pomôcť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď išiel so svojou manželkou na Recepciu, tak ju predstavil takto: to je matka môjho dieťaťa. Nikdy ju neoslovil krstným menom. Akoby sa vytratila z ich rodiny láska a odcudzili sa navzájom.

Po čase ju začal oslovovať krstným menom a životný príbeh začal naberať tie správne obrátky živote.

Topiaci sa aj slamky chytá!

//Je zarážajúce, že musíme koľkokrát upadnúť do prázdnoty, aby sme si uvedomili určité skutočnosi a začali si vážiť a ceniť, to čo máme v živote. Ani vysoké postavenie, zábezpeka, financie a materiálne hodnoty nás nedokážu urobiť šťastným. Koľkokrát máme skutočné šťastie priamo pred sebou, no žiaľ sme zaslepený inými vecami, pre ktoré žijeme akoby žijeme a ktoré nášho ducha, dušu i telo ničia a stávajú sa z nás stroskotanci, pretože bažíme len po jednom a to po bohatstve, ktoré je tak klamlivé a nepriateľské voči nám. Skutočné hodnoty máme v sebe, vo svojom srdci, ktoré sú najcennejšie a najhodnotnejšie a to... bohatý na duši, bohatstvo kvitnúce a rozrastajúce sa v našom vnútri v podobe nekonečnej lásky, Božej lásky, ktorá rastie, lebo mi rastieme a ktorá kvitne, lebo mi kvitneme a ktorá žije, lebo mi sa o ňu staráme a polievame ju //.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

// Urobíme aj nemožné za záchranu vlastného dieťaťa. Dokážeme obetovať čokoľvek, čo môže napomôcť človeku. Prečo práve v takýchto chvíľach ako aj v tomto rozpovedanom príbehu musí nás postretnúť nejaké nešťastie, aby sme si plne uvedomili tie pravé hodnoty a nezamieňali ich za niečo prázdne a pochabé, ktoré nás ono samotné privedie k samotnému nešťastiu a tým nás oberie o harmonický život vo dvojici a s rodinou //.

Antónia Sedmáková

Antónia Sedmáková

Bloger 
  • Počet článkov:  55
  •  | 
  • Páči sa:  0x

S veľkou láskou objímem všetko, čokoľvek ma môžepripodobniť Kristovi v živote i v spôsobe života. Túžim len po jedinom :mať podiel na milosti, aby som napredovala ako Kristus, to je všetko moje šťastie, ktoré si prajem v tomto živote, javí sa mi to byť pre mňa lepšie ako akýkoľvek iný osoh. Budem snažiť o to, aby som v tomto krátkom čase na zemi až do konca tak dokonale slúžila Bohu, ako mi to len bude možné- aj keby som mala žiť čo i len jednu hodinu, alebo jeden okamih. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáPozri na moje poníženieVianočný list pre TebaVykúpenieMoja práca ma cenuBože, pomôž mojej dcérkeNemám rukyReakcia na všetky diskusieAnjelik s krídlamiSrdce dobrovoľníkaAko milovať muža, ženu a detiRodič, ako najlepší priateľ...Musela som si vypiťPráve, to potrebujemSpadol somNedokázala som jej prinavrát..Príčinou nevery, je nedostatokKtorá viera, je ta pravá?Smrť človekaMoje orgány mi ostali, lebo soLienka ako ValentínkaUniesli nam dieťaBez rodiny sa človek chveje ziSplnil som sľub pre...Môjmu OteckoviŽivot bez domovaMamička mojaKde je život, tam je nádejOslavujte život50 vecí, ktoré som sa naučilaNajkrajší deň v mojom životeNežná láska a opatera sú...NádejAnjeličkovia držte sa!Smejte sa!Láska liečiJe to tvoj životDieťatko mojeMilujem ťa!Zázračná láskaNebíčkoRaňajšia prechádzkaMám sa rozviesť?Smrť žije v násZa peniaze i dušu predáĎakujem, že somDni spásySom alkoholikViditeľné obrátenieMoja manželka sa neobrátilaBoh ťa milujePomôž nám, PaneAnjelský dotyk nebaPane,chválim Ťa,že si ma utvorOna je totiž iného vierovyznanSlobodní v láske

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu