Bavette al tonno - Bavette s tuniakom.

Veľmi jednoduchý a nenáročný recept , jeho príprava Vám zaberie 30 minút. Jedlo by malo byť dostatočné pre 4 osoby.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Potrebné suroviny:

400 g bavette

400 g konzerva lúpané, drvené paradajky

100 g tuniaka v oleji

2 strúčky cesnaku

bazalka

petržlenová vňať

olivový olej

korenie

soľ

Ako budeme postupovať:

V panvici na oleji chvíľu popražíme roztlačený cesnak do zlatista, vyberieme ho, pridáme paradajkový pretlak, posolíme, okoreníme ,varíme asi 10 minút, pridáme tuniaka a ešte chvíľu povaríme.

Cestovinu uvaríme podľa návodu v dostatočnom množstve osolenej vody, dajte pozor, aby sa vam nerozvarila.

Uvarenú cestovinu ocedíme, dáme do misy , premiešame s pripravenou zmesou, na záver môžete ozdobiť bazalkou alebo petržlenovou vňaťou.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ihneď podávame.

Bavette s tuniakom
Bavette s tuniakom (zdroj: Silvia Auxtová)
Silvia Auxtova

Silvia Auxtova

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Coach zdravého životného štýlu. Venujem sa poradenstvu v oblasti zdravého životného štýlu, úprave stravovacích návykov, regulácii hmotnosti, regenerácií tela a získaniu kondície. Zaoberám sa vonkajšou a vnútornou výživou. Venujem sa aj športovej výžive. Urobte niečo pre seba: zmeňte svoj pasívny životný štýl . Dá sa to aj bez veľkej námahy, 80% tvorí zdravé stravovanie a zvyšných 20% pohyb. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Anna Brawne

Anna Brawne

103 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
Lucia Nicholsonová

Lucia Nicholsonová

207 článkov
Karol Galek

Karol Galek

115 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu