Jak k jídlu, tak k dílu

Často chodím do obľúbenej pizzerie. S obsluhou si tykám, kuchár varí rýchlo a výborne, cítim sa tam príjemne. Bol som posedieť aj nedávno, prijali novú servírku, pekný kus.Prišla prvý krát, objednal som si, obzrel som si ju od hlavy k päte. Pri odchode do kuchyne oznámiť moju objednávku krútila najkrajším zadkom aký som kedy videl. Mala modelkovský krok, bokmi kývala do strán tak, že šírka uličky jej nestačila a narážala do stolov. Hotoval som si ho znovu obzrieť hneď ako to bude možné.Doniesla jedlo, na ktoré som ani nepozrel a čakal ako bude znovu vrtieť tou fantastickou časťou tela. Prdelkou krútila rovnako vábne, jednu šunku jej však zdobil odtlačok veľkej zamúčenej dlane. Kuchár nezaváhal, ako rýchlo varí, tak rýchlo rieši iné veci, dúfam, že rovnako kvalitne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

 

Juraj Balucha

Juraj Balucha

Bloger 
  • Počet článkov:  112
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Generálny riaditeľsvojho života, bez potrebnej kvalifikácie a vzdelania. Chameloidný jedinec kráčajúci cez mŕtvoly na ceste za svojim životným cieľom. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenámikser udalostíGrga Pitič

Prémioví blogeri

Lucia Nicholsonová

Lucia Nicholsonová

207 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

104 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
INEKO

INEKO

117 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu