reklama

Ako ma (skoro) dostali

Mám svoje roky, a predsa ma (skoro) dostali, pričom využili moju dôveru alebo naivitu? Telefonát: či mám čas na malú anketu - reku, urobím im po vôli, nech majú radosť. Zaujímalo ich - spoločnosť neprezradím - ako som spokojná s určitým druhom obchodov a či marketov. Trvalo to krátko, asi tri minúty. Dávno som na to zabudla.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Dnes ďalší telefonát - že som vyhrala v tej ankete dokonca zahraničný zájazd a pozývajú ma tam a tam o tej a tej hodine,že mi dajú cenu, oboznámia s ich spoločnosťou, ba dokonca si môžem ešte niekoho zobrať so sebou... Nikdy som také niečo nevyhrala,od radosti som lapala po vzduchu a hneď som povedala, že ja síce nemôžem prísť, ale pošlem príbuzných. Súhlasili, chceli aj meno a majú si doniesť občianske preukazy. Príbuzní nie sú na tom najlepšie finančne a keďže ja by som na zájazd nemohla aj tak ísť, už som si myslela, aký pekný darček im dám. Radosť trvala dovtedy, kým som sa nezdôverila neteri a tá dostala záchvat smiechu. Že ona už medzičasom cez telefón vyhrala všeličo - tiež zájazd, televízor, vankúšiky atď. a že za tým je prezentácia a ponuka určitého druhu tovaru za pár tisíc. Keď si to kúpim, možno pôjdem do žrebovania, ale že žiadny zájazd sa konať nebude. Keď mi to potvrdili ďalší členovia rodiny, sklapla som. To sú nové formy predaja pomocou oblbovačiek - presvedčili ma. A potom som sa znova tešila - že ma vďaka našim skúsenejším mladým nenachytali... Takže, priatelia, bacha!!!

Nora Baráthová

Nora Baráthová

Bloger 
  • Počet článkov:  57
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som viac staršia než mladšia, širšia než vyššia, duchom a či dušou vraj mladá. Možno preto, že mám okolo seba takmer samých mladých ľudí a neraz im držím stranu... Zoznam autorových rubrík:  HistóriaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu