reklama

Trampoty s Quelle

Môj brat je typ človeka, ktorý nemá rád nakupovanie. Ja viem, že je veľa podobných mužov a aj žien. Ale on sa obchodom úplne vyhýba.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

 

No ale keďže jeho šatník už mal dosť veľké medzery a do obchodu sa nedokáže prinútiť vstúpiť padlo rozhodnutie, že si oblečenie objedná v Quelle. Naťukal si ich stránku, chytil do ruky meter a poď ho vyberať si:-) Objednal si veci v hodnote 10 000,-sk. No a aby nemusel z roboty brať voľno kvôli zásielke na pošte, nechal si to doniesť kuriérom. Celý šťastný nám rozprával, čo všetko si vybral a objednal. Ale to ešte netušil, že Quelle má pre neho poriadne veľké prekvapenie.

Balík prevzal môj tatino a po príchode brata z práce sme sa na jeho obsah celý zvedavý vrhli. Ale aké veľké bolo naše prekvapenie, keď sme zistili že z objednaných vecí nebolo dobré absolútne nič. Buď nesedela zadaná farba alebo veľkosť, napríklad košeľu mu poslali o päť čísel menšiu...čiže hotová katastrofa. Mňa už aj napadlo, či náhodou niektorí zamestnanec nechcel zámerne sabotovať jeho objednávku:-) lebo inak si to vôbec neviem vysvetliť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


Teraz sme v štádiu, že sme balík poslali späť a brat sa im chystá napísať šťavnatý nespokojný list. Ak by čírou náhodou prišla nejaká odpoveď, tak ju tu určite zverejním.


 

Elena Bartová

Elena Bartová

Bloger 
  • Počet článkov:  31
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vychutnávam si materstvo plnými dúškami:o) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu