reklama

Obsah v záverečnej práci na tri kliknutia vo Worde

V článku sa pozriem na funkciu, ktorá je v tomto období aktuálna pre študentov, ktorí píšu záverečné práce vo Worde 2013. Hodí sa aj pre dlhé dokumenty iného typu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Vytvorenie obsahu sa robí stále rovnako v novej verzii Wordu 2013 aj v starších verziách - nenastali zmeny pri jeho vytváraní.

Súčasťou každého dlhšieho dokumentu - záverečnej práce, brožúry, knihy - by mal byť aj obsah dokumentu. Vo Worde ho môžete vytvoriť pomerne jednoducho - ak sú vopred splnené niektoré požiadavky na formátovanie dokumentu. Najjednoduchšie je využitie vstavaných štýlov nadpisov - Nadpis 1, Nadpis 2, Nadpis 3 atď., ktoré budú následne tvoriť obsah dokumentu.

V prvej fáze je potrebné rozhodnúť sa, kde bude obsah umiestnený. Zvyčajne je to na začiatku dokumentu. Pozícia je na vašom zvážení - kam umiestnite textový kurzor, tam bude obsah vložený. Pri záverečných prácach je potrebné držať sa požiadaviek školy.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pokračovanie celého môjho článku aj s obrázkami Obsah v záverečnej práci na tri kliknutia vo Worde nájdete na stránke zive.sk

Peter Belko

Peter Belko

Bloger 
  • Počet článkov:  345
  •  | 
  • Páči sa:  15x

Môžete ho stretnúť ako lektora na počítačových školeniach, pri IT konzultáciách vo firmách, na letných terasách a v kaviarňach ako pozoruje dianie okolo seba, ale aj na potulkách po gréckych ostrovoch, pretože počítače nie sú jediné čo ho zaujíma.Ostrovné správy popisuje na osobnej stránke www.dovolenkar.skAktívne prispieva na svoj portál Tipy a triky v MS Office.. Zoznam autorových rubrík:  Tipy a triky MS Office 2013/20Externé tipy a triky MS OfficeSharePoint, spolupráca,Office3Tipy a trikyNávodyStalo sa ...Office 2010/2013 BetaMicrosoft KB článkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu