reklama

Kam oko dovidí nič iné, iba Fico a ním stvorené zlo.

Fico po novom zastupuje aj billboardy. Pri propagačnej akcii začatia zberu podpisov na referendum sa vycapil pri ceste.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Jeho suita s nepríčetnými úsmevmi, prázdnymi pohľadmi a prikyvovaním do taktu ochotne inhalovala exhaláty okoloidúcich áut za slobodu a imaginárne vykúpenie z hriechov pre svojho najnevinnejšieho „ fírera “. Sám Fico žiaril šťastím, že sa mu podarilo vytvoriť ďalší neakceptovateľný paškvil pretavený do neodborných otázok na vypísanie referenda. Použil pri tom všetky svoje nevedomosti v nádeji, že, čo keď sa to podarí a motyka vystrelí.

No, podľa všetkého nepodarí. On to možno vie, možno nevie, lebo ego evidentne prekračuje jeho schopnosti posúdiť ústavnosť otázok napriek právnickému vzdelaniu, ktorým sa rád nemiestne vystatuje. Ako presunutie pozornosti a kamufláž Smeráckych výčinov proti štátnej pokladni v minulosti to má pred jeho skalnými voličmi svoju hodnotu. Tí s logickým myslením ľahko odhalia úmysel. To bude aj dôvodom, prečo mučeníci za mrežami ešte váhajú nad možnosťou naplno zaspievať silným hlasom zničujúcu áriu aj o svojom namyslenom šéfovi.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je možné, že sa už potichu za múrmi NAKA aj opatrne vyspevuje, len zatiaľ o tom z jasných dôvodov utajenia nevieme a skladatelia so spevákmi to úspešne taja. Pravdepodobne sú zložené melódie aj na ostatok podarenej partie zlodejov a korupčníkov schovaných za ochrannou známkou zla, Smer SD.

Hrubé, zbabelé útoky na políciu a vyšetrovateľov NAKA, výroba falošných obvinení proti nim jasne dokazujú kolosálnu špinu za nechtami tejto protispoločenskej organizácie pohrobkov komunizmu a ŠTB. Neustála snaha o kompromitáciu vyšetrovateľov a nestranných sudcov patrí do denného scenára snahy o zachovanie slobody. Metóda sto krát opakovanej lži premenenej na pravdu funguje.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Je veľmi smutné, že ani GP pri používaní sporného §-u 363 nemá dostatočne čistý stôl. Nie je podľa mňa namieste si myslieť, že skúsení vyšetrovatelia v takmer každom prípade podľa GP pochybili. Zaváňa to účelovosťou s odhodlaním škodiť spravodlivosti a navodiť dojem, že výsledky vyšetrovania sú zmanipulované.

Už chýba iba zamyslieť sa nad tým, kto a za čo má z toho prospech. Nie je chybou, aby jeden človek beztrestne svojim pohľadom na vec anuloval tímové výsledky nestranného vyšetrovania? Nie je to popretím deklarovanej spravodlivosti?

Je najvyšší čas dať stopku takýmto, žiaľ už uskutočneným snahám o pokrivenie krehkej spravodlivosti ! Presádzanie sudcov z mesta do mesta a žabomyšie vojny prekryli na ministerstve spravodlivosti práve nedostatok dohľadu nad spravodlivosťou.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu