reklama

Neupratané Sulíkovo ego splodilo ultimátum.

Od volieb 2020 nespravodlivo premnožení ministri za SAS múdrymi pohľadmi sprevádzali egomaniackého ministra na tlačovke.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Predseda 6 percentnej straničky dal trúfalo ultimátum strane, ktorá vo voľbách získala viac ako štvornásobok jeho preferencií. Jeden človek plný závisti s pocitom, že vždy musí mať pravdu uvrhne Slovensko do čias Mečiarovho nezabudnuteľného valcovania z Idky. Egoistovi je to fuk, on má pred Ficom, Kaliňákom a spol. kam odísť.

Príde veľkolepý, Ficom sľúbený revanš a zasiahne všetkých oponentov jeho bývalého zločinného vládnutia. Počnúc slušnými policajtami, sudcami, prokurátormi a ďalšími politikmi. Luza bude kradnúť ešte viac a vládnuť tvrdou rukou. Eurofondy sa budú pravidelne pokútne sťahovať do daňových rajov a vyvážať sa súkromnými lietadlami vo vreciach do Dubaja. Nám obyčajným zase zostanú len trápne komunistické tabule s odfajknutými sľubmi a pred nimi vyškerený Fico s Pellegrínim a inými ...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Je nanajvýš smutné, že tento profesionálny tvorca predčasných volieb a hrobár koalícií dostal po voľbách od Matoviča veľký priestor a ministerstvo navyše. Opäť sa potvrdilo, že Sulík je nepoučiteľný egoista a politický podrazák neschopný spolupracovať. Už zase nám jeho nepríčetné vyčíňanie prinesie vládu postkomunistických zlodejov a stále fungujúcich príslušníkov ŠTB. Zlodeji a korupčníci sa vrátia do vlády, na políciu a súdy. Začne sa bačovanie, ktoré nebude mať konca. Po naozajstných politických kauzách sa ľudia zobudia, ale už bude neskoro, lebo naleteli na pekné reči a cielene budovanú nenávisť voči osobe I. Matoviča, čestným policajtom, sudcom, prokurátorom na čele s Lipšicom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Potom príde doba, kedy tí, čo si osvojili nenávisť budú s hanbou spomínať na svoj Ficom, Pellegrínim a Sulíkom zmanipulovaný postoj k terajšej vláde a jej snahe očistiť našu krajinu od mafie.

Austrália a kengury, to je istota. Vy „ pozostalí “ po mojom ďalšom povalení vlády si to doma užite ! Fico a jeho banda sú Vám vo dne v noci pripravení ukradnúť čo má patriť občanom. K dispozícii na rozveselenie sú ruské vojská hneď za rohom. Bay, bay, úlohu som splnil, kengury čakajú.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu