reklama

Pellegríni mi nie z dobrého srdca navrhol 515,- €, ale zo strachu.

To ako trinásty dôchodok. Starci hovoria, že keď je človek hladný povie kadečo. Peťko určite zanedbal obed a rozdáva.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Iba nedávno nám dôchodcom spolu s Ficom pridali neskutočných 1,92 € na hanbu pred celou EÚ. Mám švagra, ktorý má Nemecké občianstvo, žije tam už 50 rokov a ten bol zhrozený, že ako je možné, aby vláda takto podporovala tých najslabších. Teraz v strachu o svoj klamársky zadok by mi pridal aj 1515,- €, len aby mu NAKA nedokázala jeho slabosť na škatule od šampanského naplnené fialovými a očíslovanými papierikmi.

Sľuby sa sľubujú, lebo na svete je veľa ľudí, čo nestoja oboma nohami na matičke zemi. V prípade, že sa dostanú s Ficom opäť k moci tak nám dajú figu borovú. Peniaze poletia do Dubaja a nám povedia, že Matovič všetko minul a sami majú málo pre svojich podporovateľov, oligarchov a našich ľudí. Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. Škoda len, že na Slovensku je príliš veľa voličov bez minimálneho hudobného sluchu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aby sme neobišli nasucho, tak nám na nejakej tabuli predvedú, ako sa za chvíľu budeme mať dobre. Potom príde valorizácia 1,93 € a natlačia nám do hláv, že sme šťastní a bohatí. Ešte otrčia aj tie zlodejské špinavé paprče, aby sme ich z vďačnosti za okradnutie bozkávali. Komunisti vedia ako na to, nenadarmo mnohí zo Smeru a Hlasu študovali v Moskve.

Preto vážení dôchodcovia aj tí čo majú dôchodok na dohľad môžete voliť Fica, Pellegríniho a zástancu bohatých Sulíka s holičom obuvníkom a drevenou odborníčkou na zdravotníctvo. Potom Vám už zostane len prežiť zimu v útulkoch pre bezdomovcov a túžobne očakávať jar. Vtedy je tráva veľmi chrumkavá, výživná a šťavnatá. Krásna zelená farba Vám podľa psychológov prinesie radosť zo života v horúčkovitom očakávaní ohromujúcej valorizácie o 1,94 €.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tak vážení, hor sa sveta proletári k zvoleniu klamstva, zlodejstva, nenaplnených sľubov a bezuzdného premiestňovania produktov Vašich mozoľov do Dubaja a daňových rajov.

To v prípade, že Vám k šťastiu stačia lícne jamky, oblbovač s hodinkami v cene domu a zradný obhajca bohatých s rančom kdesi v Austrálii.

Veľa šťastia a hlavne nájsť zbytky zdravého rozumu. Veď všetci máme deti a vnúčatá, pre ktoré chceme slušné miesto na dôstojný život.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu