reklama

Logo pre Ministerstvo výstavby - na koľko ho oceníte ?

Keby sa toto dalo predať, tak mám milióny a žijem si spokojne zopár rokov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (25)

Ministerstvo výstavby a regionálneho rozvoja si objednalo u spoločnosti Zamedia tieto logá, grafici na nich pracovali dokopy podľa faktúry 2188 hodín. Vlastním grafický program Adobe Photoshop CS3, v ktorom podľa hrubého odhadu vytvorím všetky logá za jednu hodinu. Keby som nemal aboslútnu predstavu ako by mali vyzerať, trvalo by to asi tri hodiny. Bežná cena, ktorú by vyfakturovala reklamná agentúra je +- 200 eur. Avšak pre ministerstvo to bolo za 285 413 eur.

Obrázok blogu

Dovolil som si pre pána ministra Štefanova a jeho ministerstvo vytvoriť logo. Je to grátis avšak keby som oceňoval podobne ako oni, museli by mi zo štátneho rozpočtu zaplatiť 70 000 eur, namakal som sa na tom pol hodinu !!! A myslím, že to mám oveľa komplikovanejšie ako Zamedia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Alebo vystavím faktúru ?

Matej Bórik

Matej Bórik

Bloger 
  • Počet článkov:  150
  •  | 
  • Páči sa:  5x

Žijem v Martine a pracujem ako konzultant pre komunikačné stratégie a marketing v združení METRO, ktoré som založil v roku 2013. Našou misiou je poskytovať pomoc neziskovým organizáciám, iniciatívam a podnikateľom pri realizácii projektov. Zoznam autorových rubrík:  technikamarketingkomentáresci-fi ?svetprávovedavšeobecnesúkromnézakázané

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu