Boris Košút
Vianočný kapor a víno
Vianočné sviatky s tak očakávanou Štedrou večerou v nás evokujú slávnostne prestretú tabuľu a na nej typické vianočné jedlo, rybu. Čím však znásobiť jej čaro?
Zdravím milovníkov vína! Môj blog je určený každému, kto má rád víno, chutné jedlá a kvalitnú gastronómiu. Svet vína je úžasná, nikdy nekončiaca zábava. A taký by mal byť aj tento blog, neformálne rozprávanie o víne, zdieľanie pocitov a myšlienok. Neváhajte so mnou komunikovať a podeliť sa o svoje osobné poznatky. Zoznam autorových rubrík: Nezaradené, Súkromné
Vianočné sviatky s tak očakávanou Štedrou večerou v nás evokujú slávnostne prestretú tabuľu a na nej typické vianočné jedlo, rybu. Čím však znásobiť jej čaro?
Andalúzia je 300 kilometrov tiahnúca sa oblasť na juhu Španielska. Je obľúbenou destináciou i pre mnohých slovenských turistov, ktorí ju vyhľadávajú pre pekné pláže, historické pamiatky, či kvalitné golfové ihriská.
V mojom prvom príspevku som avizoval stret Dona Zsolta s morskou špecialitou. Plánoval som vyprážané ančovičky. Neostalo však len pri nich, ančovičky nakoniec ani vôbec neboli...
I cesta neplánovaných omylov môže viesť k úžasnému výsledku. Dokonalým dôkazom tejto nie práve najbežnejšej cesty poznania je aj nový ryňák ročníka 2015 z vinárstva Strekov 1075.