reklama

Smerácky alobal

Keď premiér donekonečna opakuje, že kauza Gorila sa týkala druhej Dzurindovej vlády, tak už aj SMER má svoju malú gorilku, svoju alobalovú kauzu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (27)

Manželka exposlanca SMERu toho narozprávala vo svojom dojímavom videu naozaj dosť. Je pravda, že video mohlo vzniknúť účelovo, či už ako snaha advokáta manželky exposlanca zaujať a zvíťaziť alebo stojí za videom niekto úplne iný. Dôležité ale je, že na videu nie je nahratý žiadny zahmlený hlas, ale konkrétna osoba. Tak ako mohlo byť video len výmyslom, tak isto mohlo byť úplne pravdivé a manželka exposlanca Jánoša musela po zverejnení videa konať pod nátlakom a všetko poprieť. Zaťala totiž absolútne "do živého".

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kauza okolo poslanca Jánoša zrejme nikdy nedosiahne rozmery kauzy Gorila, ale ak bolo video pravdivé, tak potom sme sa dozvedeli, ako to "funguje" vo vládnej strane. Zabudnime na upratovanie okolo Pavlisa, na predražené Čaplovičove limuzíny, dokonca aj na Foraia. Exposlanec Jánoš bol predsedom okresnej organizácie SMERu v Prievidzi a pomerne nenápadný poslanec národnej rady, teda žiadna veľká smerácka ryba ako Kaliňák, Paška alebo Raši. Ale podľa videa to bola veľmi, veľmi dôležitá súčiastka vládnej strany.

Každý si môže na video manželky exposlanca Jánoša urobiť vlastný názor, ale ak Jánoš, naozaj balil doma eurá do alobalu v pravidelných intervaloch, vypovedá to veľa o tom, prečo si žil na vysokej nohe.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Na záver už len toľko. Koľko je podobných podnikov na Slovensku, ku ktorým bol Fico rovnako štedrý ako k Hornonitrianskym baniam a prečo? Koľko je ďalších okresných predsedov strany SMER, ktorí si žijú na vysokej nohe a prečo? 

Možno to bolo len hlúpe ohováranie, výplod ženy, ktorá sa chce za krivdy pomstiť svojmu mužovi a možno odkryla viac, ako si myslela. Idú voľby a takéto niečo je neprípustné. Premiér Fico má pravdu, Gorila sa SMERu netýka. Nemusí sa. SMER má totiž svoju chobotnicu a Jánoš bol možno len jedným z jej veľkého množstva chápadiel.

Tomáš Bosák

Tomáš Bosák

Bloger 
  • Počet článkov:  391
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Narodený na východe, ale žijúci ako inak na západe. Vyštudovaný historik, ale pracujúci v štátnej správe. Milujem futbal, ale zmeškal som prvé tréningy. Život plný zvratov. Zoznam autorových rubrík:  ŠportPolitikaHistóriaKultúraNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu