reklama

Ak niečo nefunguje, treba to zmeniť! Aj v Ružinove.

Ružinov prežíva svoje najlepšie ekonomické obdobie, kde za posledné 4 roky bolo k dispozícií o 20 miliónov eur viac ako v minulosti. Na kvalite života to však nebadať, práve naopak.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Stavia sa tak ako nikdy predtým, dokonca aj na bývalých obecných pozemkoch, Ružinovčania stále nemajú kde parkovať, ružinovské deti je problém dostať do škôlky a Hirošima je stále boľavou chrastou na tvári Ružinova. Pol metrová tráva a na konci mája stále nedokončené prvé (!) kosenie sú smutným dôkazom nefunkčnosti aktuálnej Ružinovskej samosprávy.

 

Situácia je o to kritickejšia, že úrad sa namiesto riešenia problémov občanov zmieta vo svojich škandáloch, či je to sprenevera státisícov euro v Ružinovskom športovom klube, predražený nákup auta v Cultuse, či nemožnosť čerpať eurofondy na školy a škôlky pre pochybenia úradníkov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Neschopnosť úradu pomôcť ľuďom, ma inšpirovala k založeniu Ružinovskej komunálnej poradne, ktorá často supluje nefunkčnú ružinovskú samosprávu. V poradni spájam skúsenosti advokáta s možnosťami poslaneckého mandátu. A tak sa vo svojom voľnom čase okrem manželky a deťom venujem aj obyvateľom Ružinova a pomáham s problémami, ktoré Vás trápia.

Od júna ma častejšie stretnete v uliciach našej mestskej časti, kde pri získavaní podpisov pod svoju kandidatúru budem zbierať podnety, pripomienky a návrhy od Vás Ružinovčanov. Na ich základe pripravím postupnosť krokov, ktorými spoločnými silami zmeníme Ružinov k lepšiemu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ako Váš poslanec, som pri rozhodnutiach vždy stál na strane Ružinova, zozbieral som päťtisíc Vašich podpisov za vyhlásenie stavebných uzáver a územné plány zón, inicioval som najvyššiu sadzbu poplatku pre developerov, 3 x som hlasoval proti herniam, ktoré ničili ľudské osudy a rezolútne som sa postavil proti významnej investícií J&T a HB Reavis, ktorou si developeri chceli rozkrájať Ružinov. Mne naozaj záleží na tom, aby na každej voľnej ploche nevyrástla nová polyfunkčná budova, aby ľudia mali kde zaparkovať, aby sa všetky deti dostali bez problémov do škôlky a aby nevznikali nové Hirošimy. Preto sa budem uchádzať o Vašu dôveru v jesenných komunálnych voľbách. Ružinovský úrad totiž nefunguje, zmeňme to!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ján Buocik

Vždy na strane Ružinova

Autor kandiduje v komunálnych voľbách 2018 na starostu MČ BA - Ružinov

 

 

Ján Buocik

Ján Buocik

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  43x

Župný a miestny poslanec za Ružinov, 8 rokov Bratislavský mestský poslanec, advokát, zakladateľ Ružinovskej komunálnej poradne, manžel a otec dvoch detí. Zoznam autorových rubrík:  súkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu