reklama

Cestujete s Dopravným podnikom?

Pred časom ma chytil revízor v električke. Najprv som si sadol a keď som si vybral lístok a išiel ho označiť – zistil som, že strojček je zablokovaný. Revízor ma teda „chytil“ naozaj. Po výmene názorov – som vonku na nástupisku električiek prijal papier, na ktorom je napísané, kde a dokedy mám zaplatiť pokutu za čiernu jazdu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (55)

Po príchode domov som poslalmail do Dopravného podniku - v ktorom som sa sťažoval napostup revízora, ktorý sa mi zdal byť „ rýchlejšíako smrť.“ Dnes po viac ako troch týždňoch - prišlaodpoveď od vedúceho kontroly DPB. Nemám oprávneniena zverejnenie mailu, ktorý je plný poloprávd azavádzania, ale časť mojej odpovede uvádzam doslovne,pretože myslím, že aj niektorí z Vás - bymohli mať podobné skúsenosti s mestskou dopravou a preto je možné, že Vám to niečo povie a hlavne,zaujímajú ma Vaše skúsenosti. Tu je výpis z textu, ktorý som poslal a myslím, že je to práve odsek, ktorý sa týka všetkých cestujúcich a nesúvisí s mojou "černotou:"

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Nie je možné, aby ľudia,ktorí zabezpečujú v hlavnom meste dopravu ignorovalinašu nespokojnosť: Niektorí Vaši kolegovia prevážajúobyvateľov a návštevníkov mesta ako dobytok. Prinástupe do vozidiel DPB majú starí a choríľudia často problém s udržaním rovnováhy,keďže niektorí Vaši „skvelí“ šoférištartujú okamžite po ich nástupe. Človeka napadne,že to robia niektorí schválne aj keď sa tomu rozum zdráha uveriť. Niektorí Vaši šoférisignalizujú zatváranie dverí v momente, keďcestujúci ešte nemali čas ani na výstup. O týchvonku - škoda vravieť. Niektorí Vaši šofériignorujú, že ľudia chcú prestupovať a sbohorovnosťou nám zatvárajú dvere pred nosom.Niektorí Vaši zamestnanci sa účastnia na komplotochproti cestujúcim. Napríklad aj na takých akéhosom bol svedkom i obeťou ja sám."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Toľko z môjho textu.

Niekedy naozaj nestihnete - ak napríklad máte v rukách nákup - označiť lístok okamžite. Zvlášť ak pán šofér zatvára dvere a vy ste sa ledva vyšplhali po schodíkoch. Všimnite si, prosím, ako často majú starší ľudia problém s rovnováhou, keď tesne po nastúpení, tesne po uzatvorení dverí, vozidlo naberie rýchlosť. Samozrejme, že urýchlene hľadajú miesto, do ktorého doslova - pre spätný náraz (máloktorý vodič štartuje plynulo) "vpadnú."



Poznámka:

V diskusii sú kompletné texty. Môj i z DPB. Aj komentáre, ktoré pomohli pochopiť - čiastočne - o čo mi ide.





  

Boris Burger

Boris Burger

Bloger 
  • Počet článkov:  212
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

23 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu