Pocta Medveďom

Včera som podľa receptu Romana Daniela Baránka urobil jablkový koláč na studený spôsob. Predstavte si, napriek tomu, ze bol naozaj studený, pri srdci hrial a bol naozaj skvelý. Vďaka za recept :o) Vďaka aj Andy , ktorá pripomenula, že so škoricovým cukrom je ešte lepší. Tu sú fotečky. Možno nevyzerá najvábnejšie, ale pochúťka je to výborná. Najlepší dezert aký som v poslednom čase jedol. Fotografia v perexe je použitá s láskavým povolením Maroša Pochylého. Ďakujem!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (37)
Obrázok blogu

Jedna veľká čokoláda na varenie, kúsok masla a dve lyžice mlieka išli na polevu 

Obrázok blogu

Za dezertom je káva, fantastická, vytlačená so stroja pod tlakom 15 barov :o)

Obrázok blogu

V košíčku, vpravo, lieky na tlak a trávenie :o) 

Obrázok blogu

Šľahačka na zákusku, vedel by mi niekto poradiť ? 

Obrázok blogu

Ako ten Matterhorn urobiť krajšie?

Pamätám sa, že mama to vždy urobila do špirály, mala na to plátený váčik, na jeho konci trónil umelohmotný násadec a s tým vytvorila špirálu. Takto to vyzerá pomerne neforemne. Musím pozrieť v Tescome, ktorú otvorili za rohom na Špitálskej.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na záver: "Medvědi, ti vědí, co turisté mají radi." :o) 

Boris Burger

Boris Burger

Bloger 
  • Počet článkov:  212
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Prémioví blogeri

Marian Nanias

Marian Nanias

274 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

103 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

90 článkov
Pavel Macko

Pavel Macko

188 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu