reklama

Malá drzá panna

Jedného dňa sa malá drzá panna rozhodla, že nadišiel čas šíriť osvetu a poznanie. Najlepšie - usúdila - šokom. Pretože čítala Bukowského (bohužiaľ jej uškodil, oslovil ju iba tým, čím provokoval), zmyslela si, že ona je ako on. Keďže väčšina ľudí naokolo je pripadala meštiacka a úzkoprsá - ona bola predsa odchovaná na Charlesovi, a to bol iný vták a dobrý ožran, ktorý to vedel (nám sladkým cmukáčikom, čo vedia hovno o živote) naservírovať - tak prečo by sa o to nepokúsila aj ona. Malá drzá panna.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (67)

Ani si nepripustila myšlienku, že by niekto z jej písačiek nepadol na prdel. Nebodaj, že by to niekoho nemuselo zaujímať. Prečo aj? Objavila koleso a Ameriku na počiatku tohto desaťročia a tak si spravila záver. že väčšina naokolo sú obmedzení tupci, ktorí o živote nič nevedia. Ja vám to vytmavím, zastrájala sa. Budete kukať sedliaci, čo je to sex, drogy a rock and roll! Rozhodla sa, že nám zvestuje pravdu, že nevieme o živote absolútne nič. Takým osobám nevysvetlíte, nijako, že sex, drogy a rock and roll tu boli dávno pred ňou, a že rovnako dávno vieme, čo je to vulgárne písanie (vulgárnosti sprevádzajú písané slovo od vekov. Podobne ako hrubý nevkus). Bukowského si privlastnila v presvedčení, že je jeho dôstojnou následovníčkou. To sa stáva... V 60. rokoch minulého storočia si niektorí muzikanti mysleli, že účes a lá Beatles z nich robí geniálnych hudobníkov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Svoje literárne počiny odštartovala opismi netradičnej súlože a vyprázdňovania čriev na záchode. Keďže si malá drzá panna myslela, že všetci ostatní záchod používajú iba vo svojich predstavách a inak majú vývody a rovnako tak sexujú, upriamila sa vo svojom debute práve na túto činnosť. Užitočnú, ale ordinárnú a absolútne povinnú pre všetkých tých, ktorých opisom exkrementov a sprostej kopulácie chcela šokovať.

Potom pridala nevinnú báseň, akoby na kompenzáciu bobkov, v štýle Hviezdoslava (iný mi nenapadá, som sedliak), aby sa načas odmlčala. Keďže nekosila úspech, po čase sa vrátila na scénu nápadom o fyzickom vzťahu s homosexuálmi, ktorý "zachytila" pre nich nie práve vzrušujúcim (aspoň si to myslím, opravte ma chlapci, ak vám krivdím) spôsobom, ale musím jej uznať, že zaujal mňa, heterosexuála. Predstava satia údov perami nádejnej autorky mi naháňala hrôzu, pretože poznám vtip o odvahe prijať orálny sex od kanibalky. Je to naozaj riziko. U kanibalky literárnej dvojnásobné. Mohla by vás nútiť čítať jej dielka pod hrozbou odhryznutia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Naostatok, keďže mala pocit, že "meštiakov" dostatočne nevytočila, pustila sa s plnou vervou do autorky, ktorá ju iritovala svojou ženskosťou. Tá ani nevedela ako k tej "priazni" prišla... Malá drzá panna sa rozhodla, že exemplárne vytrestá predstaviteľku meštiakov (s vami sa život hral, ale so mnou, zdôrazňovala, so mnou sa nemaznal), ktorých nevedela nijako presvedčiť svojou tvorbou, tak si ju vybrala za obeť. Chúďa žieňa to od svojej rodovej sestry zlízla, ani nevedela ako.

Nakoniec sa malá drzá panna rozhodla, že všetkých musí nesmierne zaujať jej intímny život (možná súlož s Mikulášom, alebo bobky v záchodovej mise nestačili) a tak ten úbohý zaostalý ľud "ohúrila" svojou historkou: Ako som zistila, že som iná. Sľubuje nám, vlastne vyhráža sa, pokračovaním. Očakávam, že pri búraní "bariér" a vynaliezaní ďalších výdobytkov, bude pokračovať opisom svojho menštruačného cyklu, zápalom dýchacích ciest a hnačkou. Pri nej ma už nič neprekvapí, pretože "rebeli" sú už takí. Od narodenia. A vonkoncom nezáleží na tom, či sú hetero alebo homosexuálni. V tomto prípade (vraj): malá drzá lesba (keď jej na tom záleží, dožičím jej to označenie - ale mne je jej orientácia fuk, podľa toho neposudzujem).

Boris Burger

Boris Burger

Bloger 
  • Počet článkov:  212
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu