reklama

O smrti v sanitke a poslancovi Matovičovi

13 septembra sme sa dozvedeli, že na Luníku IX sanitka vyložila na chodník pred bytovkou telo nebožtíka, ktorý skolaboval pri prevoze  do nemocnice. Odvtedy som nezaregistroval jediný nový článok, ktorý by sa tejto nehoráznosti podrobnejšie venoval. Okrem toho, že poslanec Matovič vzbudil rozruch návštevou vdovy, pani Gažiovej, matky dvanástich detí. Prisľúbil jej, že zaplatí pohreb. Návštevou výdatne medializovanou práve jeho zásluhou. Čo vraj znižuje váhu jeho činu, pretože tak mal urobiť v tichosti, a niektorí zasa hovoria, že jemu, ako politikovi, také niečo vôbec neprislúcha a že sa má radšej venovať práci v parlamente, aby v budúcnosti k ničomu podobnému prichádzať nemohlo. A to bolo, ak sa nemýlim, k tej neľudskosti, s vyložením mŕtveho človeka na chodník, všetko...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (161)
Obrázok blogu

Oveľa viac sa diskutuje o tom, že si Matovič robí reklamu, obviňujú ho z populizmu, z pózy, z chytráctva a všetkého možného.

Je to proste "ten poslanec" (aby som nepoužil prívlastky, ktorými ho niektorí častovali v diskusii pod jeho článkom na túto tému, tak radšej napíšem "ten poslanec"), ktorý vzbudzuje rozruch od dní parlamentných volieb, keď vyšiel s informáciou, že mu ponúkali úplatok, aby to vzápätí poprel a obrátil na žart. Ten poslanec, ktorý na samom začiatku pocvičil budúceho predsedu parlamentu, ten poslanec, ktorý vytkol pani premiérke, že jeho návrh (trestať tých, ktorí vedomo neplatia odvody a nie všetkých neplatičov zákazom činnosti) vyložila práve tak akoby išlo o všetkých. Aj o nemocnice, napríklad. A o jeho "kontakte" s pani Belousovovou sa toho popísalo azda najviac.

Nemá význam rozoberať jeho ďalšie aktivity, ktoré mu robili (a predovšetkým SaS) skôr zlú reklamu, a nie to, čo by si on asi prial. Napokon, pre mňa osobne bol doteraz skôr ukážkový "vychcanec", "podvodník" a ďalší z radu politických "lotrov"...

Ale za šesť dní som nezaznamenal žiadne aktivity politikov, novinárov či aktivistov za ľudské práva, aby sa prešetrilo ako to vlastne bolo s prevozom pána Gažiho? Či je vôbec pravdou, že sa to stalo tak, ako sme sa dozvedeli trinásteho? Či boli sanitkári nejako postinutí pre ten hyenistický skutok, ak sa stal tak ako bolo v tlači uvedené?

Jediný zmysluplný a ľudský čin urobil Igor Matovič. A pre pani Gažiovú a pre siroty je úplne jedno či to bolo z vypočítavosti ako nám, istotne viacerým, napadlo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ilustračná fotografia:

http://volby2010.tvnoviny.sk/clanok-530972-matovic-sa-uz-od-kamarata-dozvedel-ze-ponuka-uplatku-bol-iba-zart

Boris Burger

Boris Burger

Bloger 
  • Počet článkov:  212
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu