O reštaurácii Leblon

Nezvyknem sa sťažovať na kvalitu slovenských reštaurácii. Vyložené diery obchádzam, kde sa dobre najesť sa človek aj dočíta tak prečo riskovať? V spometuje reštaurácii som bol asi pred rokom, všetko bolo OK, takže včera som tam vzal na večeru obchodného partnera. Chyba.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Večera ako taká bola dobrá. Ale obsluha...

Vrcholom bolo, ked si kamoš objednal Malbec a čašník síce priniesol dobré víno, ktoré ale bolo úplne teplé. Keď som ho na to upozornil, tak "vraj izbová teplota". Tak som mu vysvetlil, že 25°C nie je izbová teplota pre víno. On ma zabil otázkou, že čo ja s tým??? Tak som mu poradil, nech donesie iné, chladnejšie.... Vrátil sa, doniesol naspäť rovnako teplé víno ale... priniesol k tomu aj ľad... vraj na schladenie... Tak sme to vrátili...
A teraz som si všimol, že nám to víno normálne naúčtoval... 2 x...

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A to už vôbec nevravím o tom, že keď sme si pýtali šalát, tak vraj nemajú, ale keď som išiel na záchod, tak som na dverách videl celkom širokú ponuku...

Takže, fajn kuchyňa, otrasná obsluha...

Peter Černák

Peter Černák

Bloger 
  • Počet článkov:  136
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som (skoro) 45-ročný (Preboha, to už naozaj???) normálny chlap, s normálne vyvinutým egom (t.j. myslím si o sebe, že som inteligentnejší,krajší a príťažlivejší ako zbytok tohto sveta) Zoznam autorových rubrík:  Chvála jedlaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Lucia Nicholsonová

Lucia Nicholsonová

207 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

105 článkov
Marian Nanias

Marian Nanias

274 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu