Takže potrebujeme:
- kuracie prípadne morčacie prsia
- plátkový syr
- šunku
- tvaroh
- sladkú smotanu
- chren

Kuracím prsiam neostaneme nič dlžní a poriadne ich naklepeme.

Zamiešame tvaroh, smotanu a chren - postupujeme podľa systému "přiměřeně".

Nasledujú tri jednoduché úkony:
na prsia položíme syr...

...potom šunku...

a nakoniec mix tvarohu, sladkej smotany a chrenu. (môj tvaroh bol príliš riedky už od počiatku, ale keďže tú smotanu tam bolo treba, tak konzistencia je dosť tekavá t.z. má tendenciu sa príliš roztekať)

No a teraz už len zakrútime, zaistíme špáradlami a uložíme do pekáča:

No a po cca 45 min na 200 stupňov máme toto:

ktoré môžeme servírovať napríklad aj takto:

Odporúčam k tomu hocijakú formu zaváranej cvikly - kyslo-sladká chuť - výborná vec.
Keďže ja som cviklu nemala, vzala som strúhanú mrkvu, poliala citrónovou šťavou a posypala cukrom - chvíľu nechať odstáť a ide sa!
Dodatok: Možno by bolo zaujímavé to uložiť do chladničky a skúsiť aj na studeno. Ešte mi jedna rolka ostala, tak to môžem skúsiť a na druhý deň ochutnám.
Tak dozjedenia, pažravci, vlastne priatelia :)!