reklama

Dávate si ciele na nový rok ") ?

Niekoľko rokov som si na Nový rok dávala plány na ďalší rok. Riadila som sa nimi ani nie mesiac a potom upadli do zabudnutia. Aj keď som zistila, že sa moje plány na Nový rok väčšinou opakovali, nemala som „dosť vôle“ ich uskutočniť. Nedávno som prišla na to, kde som robila chybu. Prečo som sa nemohla pohnúť z miesta a prečo moje „plánovanie“ zlyhávalo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)
Obrázok blogu
(zdroj: -kc-)

Dosahovanie cieľov nie je o „silnej vôli“. Je to o tom, že niečo buď chcete, alebo nechcete. Ak nie ste ochotní pre to, čo chcete, niečo urobiť, tak to vlastne nechcete!

Plánovanie nie je o silnej vôli, ale o rozhodnutí. A to rozhodnutie nestačí spraviť raz za rok. Musíte sa rozhodovať každý deň.

Máte tak možnosť prehodnocovať Vaše hodnoty každý deň :0)

Ciele treba mať pred očami každý deň a znovu a znovu sa pre ne rozhodovať.

Teraz plánujem to, čo chcem uskutočniť v novom roku, ďaleko dopredu než sa nový rok začne, a som konečne spokojná. Ten slastný pocit, že ste si niečo naplánovali a potom ste to aj uskutočnili je niečo, čo sa nedá zlatom vyvážiť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takže, ja už plány na rok 2011 dávno mám.

Prajem Vám, aby ste sa rozhodli pre správne ciele a aby ste nezabúdali na to, že šťastie praje pripraveným a že napriek plánom treba byť pripravený na prekvapenia a odbočky zo života, ktoré sa neskôr môžu ukázať ako skratky k Vašim skutočným cieľom :*)

Katarína Cviková

Katarína Cviková

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Skončený ekonóm. Zoznam autorových rubrík:  Život v KanadeNázorOdporúčamSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu