reklama

Denník, 17. júl 2008, 23:17

Drahý denník, dnes vonku lialo a ja som čítala Kotlera. Mám za sebou dobrých 100 strán z nejakých 500, možno aj viac. Ak to nevieš, Kotler je kapacita. Philip Kotler patří k největším světovým autoritám v oblasti marketingu.. citujem Ti rovno z knižky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (14)

Má nejaké tituly v obore ekonómie, 3 čestné ceny Alpha Kappa Psi doma vo vitrínke a ďalších veľa ocenení. Je poradcom mnohým špičkovým firmám, no mne sa na tých prečítaných dobrých 100 stranách zatiaľ nič skvelé nezdalo. Rozmýšľam, čo som sa naučila po roku na výške. Samé teoretické keci. No áno, áno.. Viem, že to potrebujem, ale stále neviem, ako z nás chcú urobiť skvelých manažérov a neviem, čo všetko sľubujú. V nasledujúcom semestri máme tuším jeden praktický predmet. Je to účtovníctvo, z ktorého si síce teraz polovicu nepamätám, ale po 2-hodinovom listovaní zošita by sa mi iste všetko obnovilo. Mali sme ho totiž už na OA. Pekne si cvičenia z účtovníctva v škole odsedím a budem sa (trošku) vysmievať gymnazistom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tá výška je fakt len o titule. Aj keď sa niečo naučiť chcem, nemám šancu. Vlastne ja som si teraz napr. dokašľala výber voliteľných predmetov. Namiesto štatistiky, ktorá sa mi páčila, som si dala nejaké tam prírodné zdroje. Na jednej strane štatistika zrejme ťažšia, no praktická. Na druhej strane prírodné zdroje zrejme ľahšie, no totálne nevyužiteľné. Aspoň také máme info od starších.

Nechcem študovať na inej škole. Viem, že sa aj tak všetko potrebné naučím už priamo v práci. Viem, že sa učiť neoplatí, ak vám vyslovene nejde o prospechové štipendium alebo červený diplom. Obdivujem spolužiakov, čo sa len učia, učia, stále sa učia. Snáď si nemyslia, že takýmto učením niečo získajú...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Raz sa možno naštvem a odídem. Aj tak verím v schopnosti ľudí ako šikovnosť, odhodlanie a sila. Na to školu netreba.

A tak ako verím v ľudí, verím aj, že občas niečo dokašlu. Niekedy si prajem byť aspoň o 20 rokov staršia, možno by som sa lepšie rozhodovala. Hoci aj teraz sa chvíľami cítim na 70. Keď budem mať 30, budem oslavovať 100-tku. Občas teda toto moje prianie (plus 20 rokov) zamietam. Bojím sa, že by ma už bolela chrbtica, žlčník, kolená a polka tela. To bolieva starých ľudí vo filmoch a v Rakúsku.

Tento semester si musím nájsť nejakú "odbornú brigádu" popri škole. Tým vykompenzujem svoj výber predmetov, hehe. Aj tak nemám, čo robiť. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Asi Ťa to veľmi nebaví, drahý denník, čo?

Ani mňa. Idem urobiť večerné rituály a hodiť sa do postele.

PS: Nová fotka pre piráta :)

Dana Pančurová

Dana Pančurová

Bloger 
  • Počet článkov:  83
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Alebo tiež Dana Detai, teší ma.Momentálne mám iné lásky ako blogovanie. Stálo to tu za to! Raz sa možno vrátim. Zoznam autorových rubrík:  Smer severovýchod SRSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu