reklama

Ďakujem, děkuji, danke, faleminderit, hvala

Tak ako každá správna dizertačná práca má na úvod poďakovanie, tak i ja, skôr než začnem písať o svojej časovo náročnej dovolenke, by som sa rád poďakoval všetkým, ktorí mi na nej prišli do cesty a dokážu čítať medzi riadkami...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Ďakujem svojej sestrulde jedinej za totálnu podporu a tú najsprávnejšiu vlnovú dĺžku (Namaste beini, ma timilai maya garchu:-))

Rodičom za to, že si splnili i môj sen a už sa nemusím vracať do sivého sídliska svojho detstva a tiež za prejavenú lásku napriek tomu, že som doma tak málo (tentokrát to nebolo viac než sto hodín).

Dvom arktickým priateľom za skvelú pracovnú spoluprácu počas personálnej krízy a za snahu o môj rozvoj, či už fyzický (kolega Deväť Sestier), alebo duševný (kolegyňa Francúzka)... Stále platí, že výnimka potvrdzuje pravidlo, dokonca i v mojom pohľade na krásu a inteligenciu nórskych žien:-)

Dvom slobodným kamarátom za test tolerancie a neúmyselné zvyšovanie sebavedomia.

Všetkým významným ženám v mojom živote, zamilovaným do nesprávnych mužov...

Lady J za obrovskú trpezlivosť a spoločnosť na jedinom mojom tohtoročnom hudobnom festivale v čase i nečase. Vôbec to nebol stratený víkend.

Púpavä za poučné prekvapenia a znovunavrátenú chuť jedného drinku.

Zakliatej Princeznej za popletené vyžarovanie a š ťastný pocit mladosti a nevinnosti. Aspoň na chvíľu...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mojej bývalej osobnej laborantke, popri všetkých tých zábavných narážkach na môj vzhľad veľmi dobre padlo počuť po sto rokoch i čosi pozitívne:-)

Večne opálenej kráske z Píště za triezvy pohľad na vzťahy a áno, i ja mám cestovateľské vzory...

Vedúcej z východu za zaujímavé krátke posedenie v prachu Rovinky a neprekvapivé zistenie, že i ja viem byť niekedy hnusne drzý.

Dvom čerstvo vydatým kamarátkam rovnakého krstného mena za pozvanie na svadby, to, že som neprišiel, ešte neznamená, že vás už nemám rád:)

Diskutujúcim v minulom príspevku i za mail od neznámej, bolo to veľmi príjemné čítanie.

A last but not least, ďakujem i všetkým, ktorým som sľúbil, že si na nich určite nájdem čas, a svoj sľub nesplnil, že sa na mňa nebudú hnevať, lebo nabudúce to už určite vyjde:-)

Daniel Sloboda

Daniel Sloboda

Bloger 
  • Počet článkov:  116
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Amatérsky cestovateľ, profesionálny farmaceut so sklonom k radosti zo života... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéKultúraNORGECESTYKuba

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu