reklama

Je Energetické Centrum a.s.poň trochu chlap?

Vážený zákazník, informujeme Vás, že k dnešnému dňu evidujeme po splatnosti nasledujúce neuhradené záväzky v celkovej výške 156 Eur... ...bla, bla, bla......Zároveň si Vás dovoľujeme upozorniť, že v prípade neuhradenia Vašich záväzkov sa vystavujete riziku prerušenia poskytovania našich služieb a vymáhania pohľadávky treťou stranou (toto bolo hrubou kurzívou)....bla, bla, bla...V Bratislave...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Vážené Energetické Centrum a.s.,

v januári prišiel tvoj zamestnanec a ponúkol nám výhodnejšiu elektrinu a plyn (asi s 10% úsporou). Vo februári sme ti volali, že chceme platby riešiť cez SIPO. Nadiktovali sme ti všetky potrebné údaje a ubezpečilo si nás, že je všetko vybavené a z našej strany stačí už len zrušiť v sporiteľni pôvodný trvalý príkaz. Tvrdilo si totiž, že si budeš od júla sťahovať platby cez SIPO samo.

V júni, júli a augste (naposledy 2.8) sme ti volali a urgovali ťa, nakoľko nám cez SIPO nebolo strhávané nič a nechodili nám ani žiadne zloženky. Prišiel iba rozpis platieb, takže šanca reálne platby uhradiť bola nulová. Počas všetkých tých telefonátov si nás ubezpečovalo, že uuuuuuž to bude v poriadku a platbu si stiahneš, ako bolo dohodnuté. Lenže namiesto toho, aby to bolo v poriadku, posielaš nám upomienku a vyhrážaš sa, že ak nezaplatíme, budeš zlé... Toto sa robí v slušných spoločnostiach?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Platbu sme uhradili hneď po obdržaní upomienky s fakturačnými údajmi, takže v tejto chvíli už reálne všetko v poriadku je..

Vlastne nie je! Urobilo si z nás svojou lajdáckosťou a neserióznosťou neplatičov! Prepáč, ale to nie je v poriadku, preto, ak si čo len trochu chlap, očakávam od teba a tvojich zamestnancov písomné ospravedlnenie za vzniknuté pochybenie, ktoré BOLO NA TVOJEJ STRANE!

Adios

Tvoj, nie veľmi spokojný zákazník

Ps: V pondelok 3.9.2012 som ti volal a dal možnosť, aby si sa k veci vyjadrilo. Veď vieš, aby nešlo len a len o pohľad z našej strany. Vypýtalo si si moje číslo a rozlúčili sme sa s tým, že v prípade záujmu mi do piatku zavoláš svoje stanovisko. Nezavolalo si, a tak je tu len môj pohľad. Ale chcem byť férový, takže ti ponúkam, že aj dodatočne pridám, ak sa vyjadríš. (Ten pondeľňajší hovor mám samozrejme s tvojim vedomím nahratý, veď vieš, upozornil som ťa na nahrávanie hneď na začiatku, aby sme sa vyhli nedorozumeniam :)

Dávid Králik

Dávid Králik

Bloger 
  • Počet článkov:  930
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Bývalý (m)učiteľ na I. stupni ZŠ, ktorý sa platonicky priatelí s Jonathanom Livingstonom, so Siddhárthom a hobitmi. Znamenie vodnára ho predurčuje k uletenosti všetkými smermi - hudba, literatúra, šport ... Zoznam autorových rubrík:  Moja malá fikciaViera ako ju cítimAj také sa mi staloMoje malé postrehyZo životaŽivot je krásnyMalé gramatické okienkoLogopedické okienkoRozprávky (aj) pre dospelýchMilovaťžofiuNedeľná ... veď viete : o )))Biblia očami laika : )...cestou ma vanie...šermmoje hudobné výlevyEtika u mňa v triede :o)Moja poviedkovňaPracujem ako divý :o)baška(pre mňa) zaujímaví ľudiana slovíčkoNápadníkSúťaž krátkych videíSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu