reklama

Milé supy, ak by som náhodou umrel,(upravené)

Blog s týmto názvom som práve vymazal.

Písmo: A- | A+

Nie preto, že by som zmenil názor, skutočne si myslím, že poslať peniaze pozostalým sa dá aj bez zbytočných rečí okolo a rovnako aj vyjadriť úprimnú sústrasť a že celé to divadlo našich pánov bolo v tomto prípade nemiestne. Politika je dosť veľká špinavosť už aj bez toho, aby sa jej aktéri snažili vytĺcť niečo zo smrti ľudí.

Vymazať som sa rozhodol preto, že diskusia pod tým blogom nabrala veľmi agresívny smer a nemyslím tým len kritiku autora, aj keď aj tej sa našlo dosť, ale skôr hádky diskutérov. A taktiež preto, že som obdržal správu od sestry jedného zo zosnulých horolezcov, ktorá blog čítala a čítala aj diskusiu pod ním.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rodinám oboch zosnulých horolezcov sa ospravedlňujem, môj príspevok nebol namierený proti nim ani proti ich blízkym..

Ps: Dnes prvýkrát za osem rokov písania na tento portál nepovolím diskusiu k svojmu blogu, verím, že dôvody chápete.

Dávid Králik

Dávid Králik

Bloger 
  • Počet článkov:  930
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Bývalý (m)učiteľ na I. stupni ZŠ, ktorý sa platonicky priatelí s Jonathanom Livingstonom, so Siddhárthom a hobitmi. Znamenie vodnára ho predurčuje k uletenosti všetkými smermi - hudba, literatúra, šport ... Zoznam autorových rubrík:  Moja malá fikciaViera ako ju cítimAj také sa mi staloMoje malé postrehyZo životaŽivot je krásnyMalé gramatické okienkoLogopedické okienkoRozprávky (aj) pre dospelýchMilovaťžofiuNedeľná ... veď viete : o )))Biblia očami laika : )...cestou ma vanie...šermmoje hudobné výlevyEtika u mňa v triede :o)Moja poviedkovňaPracujem ako divý :o)baška(pre mňa) zaujímaví ľudiana slovíčkoNápadníkSúťaž krátkych videíSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu