reklama

Svet bez ropy

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Zaujímavá téma padla po ceste z posilky s kamarátmi. Čo bude keď nebude ropa?! Lietadlá, vlaky, lode, autá, to všetko poháňa ropa. Do obchodov, by sa nedostali žiadne potraviny, na svete by bol strašný chaos. My ludia si to v Europe možno nejak neuvedomujeme, stále ropu máme, stále tankujeme, takže nám to je vlastne jedno. 

Ale to je chyba. Američania, maju dosť velké sklady ropy. Prečo?! Vedia kolko jej je? Myslím si, že ludom by tak "preplo", že by sa zabijali navzájom. Posledné litre benzínu/nafty by boli drahé 50€/L ? Viac?! Pomaly by padali všetky zachrané zložky, hasiči, policajti, sanitky. To všetko by sa nehýbalo. Osobne si to nedokážem predstaviť. Ale vedel by som si predstaviť život na dedine, vlastné potraviny, mileko, ovocie, zelenia, ale stále by mi ta ropa chýbala. Ale aj tie zvieratá musia niečo jesť. Ludia by sa pomaly museli vracať do doby, v ktorej žili naši predkovia. Nebola by elektrina, čiže ani svetlo, zase by sme svietili, kurili ohňom. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

To je asi všetko, možno by som to vedel aj dalej rozpísať, ale momentálne ma nič nenapadá. Dakujem Milanovy K. za nenapadne nadhodenie temy :) 

David Provazník

David Provazník

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Píšem o tom čo ma zaujíma... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu