reklama

Môj deň v Bojniciach (alebo ako sa žije nedoma...)

Keď melódia Linkin Parku čudesne pozmenená rinie sa z môjho telefónu o 7.00, je to jasné, som v Bojniciach. Toto mestečko ležiace tesne pri Prievidzi sa stalo posledné mesiace mojím prechodným domov až na 4 dni v týždni.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)
Bojnický zámok
Bojnický zámok (zdroj: <a href="http://davidsloboda.blog.sme.sk">Zdroj: JA</a>)

Zdroj: JA" /> Práca pritiahla ma do tohto často najstudenšieho miesta v našej krásnej republike (počas najkrutejších mrazov až -23 °C podobne ako v Poprade). Po rannej sprche a horoskope so správami z TV hŕŕŕ sa na raňajky á lá penzión. Káva, šunka, syr, pečivo, občas aj niečo iné dám si nech posilním sa v tento deň. S kolegami prehodíme pár nepracovných slov a potom po očiste dutiny ústnej, hor sa do áut smer veža modernejšieho vydania, ká majestátne stojí pod hradom starým, známym.

Bojnice
Bojnice 


Zdroj: JA
Po celom dni, keď krajina sa zahalí do tmy a ľudia opúšťajú pracovnú vežu, svieti len tá naša komôrka, v kej rodia sa veľké nápady a riešenia veľkých i malých problémov. Oči bijú na oddych, no čas a cieľ práce nenecháva pokušenie pokračovať na vedľajšej koľaji. Keď odbije 20-ta hodina, ozve sa i hladu vysoká hladina, preto noutbúk (kalk z ang. notebook) vypínam a do reštaurácie s kolegami sa uchýlim, kde večeru svoju si vychutnáme. Pri nej často prehodíme pracovno-nepracovné slová a priania byť tak teraz doma. Neskorá hodina sa nachýli, keď dorazím do „môjho“ dočasného kráľovstva v penzióne, zapnem TV a svoje unavené celé ja umiestnim do postele k nočnému oddychu.

Linkin park začal hrať, je zase 7.00 ráno...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Bojnický zámok v noci
Bojnický zámok v noci 


Zdroj: JA

Naša pracovná komôrka
Naša pracovná komôrka 


Zdroj: JA

Dočasný domov v penzióne
Dočasný domov v penzióne 


Zdroj: JA

David Sloboda

David Sloboda

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vyštudovaný marketingový manažér, živiaci sa predtým vyštudovanou informatikou, ktorý si rád nájde čas na odreagovanie písaním. Zoznam autorových rubrík:  InfošskéZachytené mojimi zmyslamiZ ciestPracovnéBásneSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu