reklama

Čo si o nás myslí Orange?

Aj vy ste ostali po zhliadnutí najnovšej booom reklamy od našeho milovaného ExGlobtelu stáť s otvorenými ústami? Neviem ako vám, ale mne, doslova a do písmena padli sánky. Museli mi ale asi padnúť rovno na hlavu. Stále nechápem výhodu zaradenia volaní na zahraničnú pevnú linku v krajinách EU do predplatených minút všetkých Orange paušálov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (20)

Do teraz sme telefonovali do zahraničia kedy sme chceli a ako dlho sme chceli. Jedna minúta hovoru na zahraničnú pevnú linku nás stála 4,20 Sk. Maximálne výhodná tarifa s častým praktickým využitím.

Určite pre viacerých z nás po zrušení bezplatných víkendových hovorov, po zdvihnutí cien SMS a po nenápadnom zdvihnutí cien volaní nad paušál, boli práve výhodné volania do zahraničia poslednou nitkou, ktorá nás pri Orange držala.

Prvé, čo som po zhliadnutí reklamy urobila, bolo otvorenie kalkulačky. Som bežným slovenským človekom, ktorý si platí bežný śtandartný mobilný 60 minútový paušál za 399,-Sk mesačne. Čísla vraj neklamú. A nech som rátala akokoľvek, v prípade telefonovania do zahraničia v rámci mesačného paušálu, zaplatím po tomto fantastickom reklamnom opatrení, namiesto 4,20 Sk až 6,65 Sk za minútu.

Chcela som prísť reklame na kĺb, veď v niečom predsa musí byť pes zakopaný. Nešlo mi to do hlavy, asi kvôli tým padnutým sánkam.

Tak som prerátala postupne všetky užívateľské paušály Orange. Ceny "zvýhodnených" telefonických hovorov do zahraničia v rámci mesačného paušálu, sa pohybovali od 4,60 Sk až po 7,90 Sk za minútu. Len k tej pôvodnej sume 4,20 Sk nie a nie sa dostať.
Tajne som dúfala, že sa niekde dočítam, ako budú volania do zahraničia zahrnuté aj v oddychových bezplatných minútach. Sklamem vás,tak ako som bola sklamaná aj ja. Nič také nás nečaká.

Ale predsa som na niečo narazila. Tisícminútový mesačný paušál, za ktorý by ste zaplatili 3199,-Sk mesačne, vám prinesie sľúbené ovocie a konečne sa dovoláte do zahraničia lacnejšie, ako do teraz.


Takže zakopaného psa sme vykopali a vśetci by sme mali jasať a oslavovať novú výhodu, ktorú nám ponúka jedine Orange.

Ja som napočítala v Orange pre nás obyčajných smrtelníkov desať druhov mesačných paušálov. Nemusím byť ani matematik, aby som dokázala vyrátať: Keď je nové spoplatňovanie hovorov do zahraničia výhodné len pre jeden z nich, tak nám ostane rad znevýhodnených užívateľov zvyšných deviatich pauśálov.

Stavil Orange na silu reklamy,aj keď negatívnej, alebo na jeho relatívne pevnú pozíciu na Slovensku? Či dal do stávky ľudskú naivitu a nevedomosť? Pre mňa osobne odpoveď už nie je podstatná. Cítim sa podvedená, tolerantnosť pretiekla a Orange dostal u mňa červenú. A s ňou aj jedno veľké STOP.

Eva Dingová

Eva Dingová

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  24x

Som bežný slovenský priemer,ničím nevyčnievajúci z radu.Už pár desaťročí sa snažím premeniť sínusoidu môjho života na priamku.Zatiaľbezúspešne. Zoznam autorových rubrík:  ZdravieSpoločnosťCestovanieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu