reklama

Ľubíkovi

Vo štvrtok ráno si nám navždy odišiel. Ľubomír Majer-otec,starý otec,prastarý otec, kolega, manžel...a ja ani neviem,čo ešte všetko sa píše na smútočné oznámenie. Pre mňa si bol mojou bútľavou vŕbou, plecom o ktoré som sa mohla kedykoľvek oprieť, učiteľom života a človekom s najväčším srdcom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Ďakujem Ti za to,že si ma naučil, ako má vyzerať tolerancia ,a že si ma nikdy neodsúdil, aj keď to bolo so mnou ťažké.Ty si bol tým človekom, ktorý stál pri mne a nabíjal ma optimizmom, keď som bola chorá ja.

Pri Tebe som pochopila, že zlý pes sa ešte nenarodil a žiadne dieťa nie je cudzie..

Bol si to Ty, Ľubík,kto zvládol zjesť a prežil moje prvé kulinárske pokusy, kto ma naučil poznať huby a nosil mi ruže, aj keď som nemala sviatok.A práve Ty si ma naučil ako majú vyzerať pravé Vianoce.

A bol si to tiež Ty, kto mi ukázal starostlivosť o Riša keď bol bábätkom, a kto s ním zvládal kúpanie, rastúce zuby a fotil jeho prvé kroky. Ty si ho naučil rozložiť oheň aj v búrke, prespať pod čečinou, viazať uzly a používať sekeru.Ty si ho zasvätil do Tvojej zbierky kníh, klobúkov, nožov, hodiniek, krásnych "Ľubíkových" gýčov a mne si pomohol zvládnuť jeho "teľacie roky".

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ďakujem, že dvere do Tvojho domu a záhrady boli pre nás vždy otvorené. Bol si tmelom partie, vždy prvým gratulantom k narodeninám a hlavným šéfkuchárom našich guľášov. Naučil si našich chlapov ako sa má správať gentleman a že nielen hardrock,ale aj country má svoje čaro.

Veľká vďaka Ti patrí za to, že si mi ukázal, ako sa tešiť a vážiť si maličkosti. Naučil si nás všetkých, že aj keď máme pocit, že je svet ku nám nespravodlivý a padá nám na hlavu, máme byť šťastní, lebo vonku svieti slnko a čaká nás pekný deň.

Eva

Eva Dingová

Eva Dingová

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  24x

Som bežný slovenský priemer,ničím nevyčnievajúci z radu.Už pár desaťročí sa snažím premeniť sínusoidu môjho života na priamku.Zatiaľbezúspešne. Zoznam autorových rubrík:  ZdravieSpoločnosťCestovanieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu