Spať na článok
Písmo:
A-
|
A+
Diskusia k článku: Staročeská kapusta
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa10 príspevkov
.
dobry recept. aj ked uz len slovo mast musi frikulinom co este aj caj piju s olivovym extrapanenskym olejom zdvihnut adrenalin :))
panensky olej
je super, su jedla kde patri a jedla kde nie. Plny suhlas s tvojim nazorom, nie je potrebne robit z toho fetis.
- skús do neho niekedy pridať kremžskú horčicu a kari a získa zasa inú chuť. Alebo ho podusiť spolu s jabĺčkami.
dakujem za tip
jablka su skvely napad, ale s kari mam obavu, je to trochu mimo mojich chuti.
K+
Dík za tip.. práve mi zostala polovička hlávkv zo včera....urcite pobezis do obchodu
po dalsiu :):):)
Je to možné... u nás sa robí kel pomerne často... ale len ako prívarok a polievka...takto som ho ešte nerobila... Prajem príjemný deň.- a co tak plneny kelovy list? to nyje? naplnit fasirkovou zmesou, zabalit ako vacsie obdlznikove balicky, podliat trochu vyvarom a dat piect prykryte do ruiry? trosku polievat vypekom, odokryte dopiect a podavat teple so zemiakovou kasou alebo studene s chlebom? skus, neobanujes. :-))
- skvely recept ! a cesnaku moze byt aj viac :-)
cesnaku
ano, moze byt aj viac :)