reklama

Ako získať ženu po rozchode späť?

Približne pred mesiacom som dostala správu od muža, ako reakciu na jeden z mojich článkov. Dlhšie som rozmýšľala, či o tom napísať, ale nakoniec som sa rozhodla...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Jeho správa bola na muža celkom dlhá, ale napriek tomu bolo v nej veľa úprimnosti a otázok. Avšak to, ako písal o svojej ex ma dostalo. Ja sama som za druhé šance, už som bola aj za tie tretie, ale napriek tomu sú isté veci, ktoré sa odpúšťajú veľmi ťažko. V jednej takej situácii sa ocitol aj on. Svoju partnerku niekoľkokrát podviedol, sklamal, opustil a dnes po viac ako dvoch rokoch by ju chcel späť. Pred pár rokmi by som mu povedala, nech ju nechá tak, že sa jej už naubližoval dosť, ale dnes? A takto? Mala som pocit, že si zaslúži odpustenie, ako každý a každá z nás. V skratke:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Písal o tom, že v tom čase, keď boli spolu bol nevyzretý, nevybúrený a nevážil si ju. Chcel, aby sa správala inak, aby bola ako iné ženy, chcel, aby ho do ďalších krokov a spoločnej budúcnosti netlačila, jednoducho ešte nebol pripravený byť zodpovedný, plánujúci rodinu a chcel ešte predtým, ako jej povie áno, niečo dokázať, užiť si a... V tom čase mali obaja 29 rokov. Dnes má po 30tke (31) a za tie dva roky si užil príliš veľa a zistil, že nie je šťastný a že to, čo pokladal za lepšie tam vonku je inak a chýba mu to, čo mal pri nej. Ľúbila ho takého, aký bol, vlastne on ju nikdy ľúbiť neprestal.. chcel by ju späť a je vraj dokonca pripravený sa usadiť. Písal o nej naozaj pekne a odo mňa chcel radu o tom, čo spraviť, aby mu odpustila a vzala ho späť. Odpísala som mu súkromne, ale rada by som nasledujúce slová venovala každému mužovi, ktorý chce svoju ex späť a tomu, ktorého NAOZAJ mrzí, že svojej ex ublížil. Nie akože, ale NAOZAJ.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu
(zdroj: pinterest.com)

V prvom rade si úprimne odpovedz na to, že ak by tvoja ex bola medzi ďalšími stovkami dokonalých žien, zvolil by si si naozaj ju ako jedinú a na celý život? Lebo vyzretá žena nemá záujem strácať čas miliónkrát s mužom, ktorý nevie, čo chce a chce ju späť len preto, že aktuálne nemá nič lepšie na výber. Čiže musí byť voľba číslo 1. nie zúfalý krok len preto, aby si nebol sám. Ak si stále presvedčený, že je to ona, zamysli sa nad tým, v čom si urobil chybu a či chceš naozaj na nej zapracovať, alebo len chceš, aby ťa prijala znova takého istého a neriešiš, či jej to bude opäť ubližovať. Zmena po nevere a sklamaní je viac ako potrebná. Daj jej čas na rozmyslenie, netlač na ňu a hlavne sa nesnaž otočiť vinu na ňu, ak si bol ty ten, ktorý podviedol. Ego teda nechaj bokom. Ak ti dá ďalšiu šancu, tak ju už prosím nesklam, neklam a komunikuj o veciach, ktoré ťa trápia. A tá najdôležitejšia vec: tentokrát jej musíš dať viac ako naposledy. Ak ste sa rozišli kvôli tomu, že chcela manželstvo a rodinu, tak na tom pracujte, neponúkaj jej niečo menej a nečakaj, že s tebou bude randiť donekonečna. Zachovaj sa ako muž. Ak ťa opustila, lebo si mal problém s alkoholom, či inou závislosťou, tak sa jej musíš raz a navždy zbaviť. Nie na chvíľu, ale úplne. Žiadna nechce doma závislého a problémového muža. Najskôr s tým naozaj skoncuj, daj si život do poriadku a až potom sa o ňu snaž. Ak jej chýbali kvety a pozornosť, tak prestaň tvrdiť, že také veci sú zbytočnosti, lebo každá máme to svoje, čo nás teší (tak ako aj vy muži) a preto buď gentleman a kúp jej z času na čas kvety. Ak si ju podviedol, tak asi vieš, čo už nikdy neurobiť a hlavne pokiaľ ti niečo chýba, komunikujte a neriešte problémy vonku a s inými ľuďmi, ale doma a spolu. Ak ju naozaj miluješ a si pripravený byť skutočným mužom, tak to nevzdaj, opusti svoju zónu komfortu, či strach a viac sa snaž - pretože keď žena cíti lásku a vidí zmenu, vie odpustiť veľa, ale aj ona má svoje hranice.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Moje nové video: https://www.youtube.com/watch?v=hdi_7Ri-Gbs&t

Dominika Dongova

Dominika Dongova

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  416
  •  | 
  • Páči sa:  52x

Darujem ti krídla, a jediné čo si želám, vidieť ťa lietať. #domideeblog Zoznam autorových rubrík:  pre tebalebo láskaenglish poems

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu