reklama

Prečo je koučing lepší ako sex

Zväčša sú články o osobnom rozvoji smrteľne seriózne a tváriace sa dôležito. Tento mesiac priam vyzýva k odľahčeniu problematiky...mám chuť sa na túto tému zamerať z hravejšej stránky. Poďme sa spolu pozrieť, prečo by bolo skvelé využívať viac koučovacieho prístupu vo Vašom živote.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

1. Koučingu sa môžete venovať celý život. Ani keď začnete v desiatich rokoch, nespôsobí Vám to žiadne opletačky. A ako dokazujú nestori odboru páni Gallwey, Whitmore a pani Atkinson, ani vyšší vek nemusí byť rozhodne dôvodom prestať.

2. Koučing Vás len tak neprestane baviť. Techniky a procesy sa vyvíjajú, Vám život prináša stále niečo nového. Každopádne ani po rokoch koučingových stretnutí nebudete mať pocit, že už ste zažili všetko.

3. Koučingu sa môžete venovať, i keď Váš partner zrovna nie je doma. Vzťahové komplikácie si tým pravdepodobne nespôsobíte, skôr práve naopak. Jedine, že by ste si pri samé zaujatie koučingom nevšimli, že už dorazil domov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

4. Uspokojenie trvá dlhšie. Slastné pocity z efektívne vyriešeného problému sú dlhodobé. Niektorí ľudia si ich dokážu užívať dokonca celé mesiace, či roky.

5. O koučingu môžte dlho rozprávať Vašim príbuzným pri sviatočnom nedeľnom obede. Vaše úspechy v tejto oblasti najviac ocení nielen Váš partner a matka, ale i Vaše deti, obchodný partner či starosta obce.

6. Koučing je celkom bezpečné realizovať i s ľuďmi, ktorých poznáte len letmo. Takže do ochutnávok môžete bez obáv zapojiť i náhodných okoloidúcich, povedzme na veľtrhoch či projektoch typu experimentálne morčiatka.

7. Koučing Vám môže pomôcť ku sláve. Noviny o Vás pravdepodobnejšie budú písať v lichotivejšom kontexte a i v iných rubrikách, než sú krimi správy či čierna kronika.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

8. Koučing neruší okolie. A i keď Vás susedia o tretej ráno budú počuť, ako sa venujete koučingovým aktivitám, rozhodne Vám nebudú závidieť.

9. Prostredníctvom koučingu môžete za hodinu ovplyvniť život viac ľuďom ako za pomoci sexu za celý život. Monica Lewinsky prepáči.

10. Je úplne legálne a primerané si za koučing nechať platiť. Ale to už, ako iste uznáte, je len taká čerešnička na torte...

Petra Drozdová-de la Fére

Petra Drozdová-de la Fére

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som sprievodcom, ktorý ľuďom ukazuje slnečnejšiu časť života. Niekedy je to drina...no krásna.:-) Ak Vás zaujíma, ako to robím, pozrite sa na www.vianova.sk Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu