reklama

Chlapi v akcii II

alebo Girls, girls, girls...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Nechcem to nazvať návodom, lebo sa náhodou nejaký zúfalec bude podľa toho pokúšať fungovať a keď mu to nevyjde (o čom vôbec nepochybujem), tak si ma nájde a nakope mi prdel..

Takže, na základe niekoľkých rozhovorov s ženskými v mojom okolí som vypozoroval zopár zaujímavých faktov:

Baby nemajú rady také tie “minivýročia“. Poznáte to, po prvom mesiaci sa prirútite mávajúc nejakou tou burinou a celý happy sa chystáte “oslavovať“. Dôvod prečo je to tak vám nepoviem, to by ste chceli moc, skrátka to berte ako fakt – zaujímavé však je, že v pokročilejšom štádiu, prípadne v manželstve, je vaša polovička schopná vás za nespomenutie si na výročie ukameňovať, alebo ešte horšie, umlátiť jazykom.

Takisto ich otravuje , keď im smskou hlásite každú udalosť zo svojho života, koho sere, že po ceste do školy sa v autobuse nudíte?!? Avšak opäť je tu háčik. Ak budete mlčať pridlho (optimálna doba sa líši podľa okolností aj osobnosti), dostanete zdrba za to, že na ňu kašlete..Tak si potom vyber...

Ďalší zaručený spôsob ako svoju drahú vytočiť, je plánovanie spoločnej budúcnosti po takých dvoch – troch mesiacoch spoločného nažívania. Zrušenie jazykového alebo výmenného pobytu, ktorý bude aktuálny tak za rok – dva, prípadne prihlášky na výšku v inom meste “len kvôli nej“, to je tiež dosť dobrý recept, ako sa stať single.

Mýtus, že baby sú ukecané sa možno zakladá na pravde, ale to neznamená, že ju celý večer ani len nepustíte k slovu.. (aspoň mne sa to stáva, hehe *červenajúci sa smajlík*)

Keď ju vidíte krásne oblečenú, namaľovanú a upravenú, až vám z toho padne sánka, nestačí si v duchu povedať „wow, vyzerá super“ a ďalej bez slova slintať, ale treba to povedať aj nahlas. Argumenty typu „veď si krásna stále“ a „vieš dobre, že sa mi páčiš“ nejako nezaberajú. Jednoducho to treba občas povedať, je to taký problém? (Správne dávkovanie je, opäť, vo hviezdach..)

Všetky skutočnosti, osoby a miesta v tomto článku sú vymyslené, ale ich podobnosť so skutočnosťou je viac než náhodná.
Správne užívanie konzultujte so svojim lekárom alebo lekárnikom.

Dušan Polák

Dušan Polák

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"Keď ju riešiš, nie je čo milovať" Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáChlapi v akciiFotoMe, myself and ITaké iné...SúkromnéNezaraditeľné

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu