reklama

Zvíťazíme jedine s Pátrovičom

Keby si konečne naša vláda a koaliční poslanci uvedomili kde sú skutočné hodnoty, prestali by vymýšľať . Hoci nezmysly.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Jozef Pátrovič sa v súčasnosti cíti hlboko dotknutý finančnou odmenou, ktorú obdržal za dovolenie vytvoriť podľa neho zlatú sochu. Stalo sa to už pred dvomi rokmi.

Návrh na jej umelecké stvárnenie z číreho zlata podal najmladší porotca súťaže Česko-Slovensko má talent, herec a spevák Prachař ako cenu pre mimoriadne (ne)nadaných súťažiacich.
Odporca slávy a vlastného talentu prekonal 9 ročné nepochopenie poroty, ktorá ho odosielaním do domova miesto do semifinále takmer utýrala a v tomto ročníku podal výkon, za ktorý získal nielen postup, ale aj vľúdne slová predsedu ako vystrihnuté zo socialistickej ročenky ľudovej umeleckej tvorivosti rokov sedemdesiatych: "Vidíte, ako dokáže aj dôchodca využiť svoj voľný čas tvorivou činnosťou". Super!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No pán Pátrovič sa kvôli finančnej odmene takmer rozčúlil: "Keď mne sa to veľmi nepáčilo, pretože ja žijem pokoru a sláva patrí Bohu...A toto je sláva a práve s týmto nie som stotožnený ". Euríčka nevrátil, pravdepodobne bude chcieť nimi prispieť zaočkovaným, podobne ako Igor a Boris, dvaja garanti všetkého úžasného (ako sme počuli na Igorovej tlačovke).

Pán Pátrovič, ktorý 9 rokov znášal zlé vetranie, azbestovú hrozbu a mizerné ozvučenie národného divadla, teraz môže nechať vyrobiť hoci zmenšeného Pátroviča a rozdávať ho na púťach a snemoch opozičných strán.

Hoci nevedno, či je aj tento pokorný spevavý osemdesiatnik zaočkovaný.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Elena Antalová

Elena Antalová

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  598
  •  | 
  • Páči sa:  3 905x

Autorka mnohých, aj ocenených, rozhlas. hier a dramatizácií, poviedok a pásiem, tiež TV a film. projektov. Kedysi redaktorka kultúry. Bývalá členka Rozhlasovej rady. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu