O čo vlastne v predvolebnej diskusii na Slovensku ide?

Predvolebné diskusie, nech sa konajú kdekoľvek, sú veľmi podobné. Každá z nich má ale svoje špecifiká. Aktuálna predvolebná vrava mi tak trochu pripomína závodnú jedáleň, kde sa nediskutuje tom, čo sa bude variť a z čoho. To podľa všetkého nezaujíma ani kuchárov a kuchárky, ale ani stravníkov. Predmetom diskusie sú hlavne klebety o jednotlivých kuchároch. Kto, kedy, čo a ako pripálil, a kto by už nemal byt kuchárom. Zhusta sa rieši i to, že do kuchyne by mali prísť noví ľudia, bezohľadu na to či sú to vyučení kuchári, a bez ohľadu na to či v živote už niekedy niečo varili. Ak to nejaki adepti s varením myslia "úprimne", tak by v kuchyni mali byť....... Je skutočne zvláštne, že samotné jedlo, kvalita a počet porcií, nie sú predmetom diskusie. Tak neviem o čo vlastne ide, o tie klebety, o to jedlo, alebo o niečo úplne iné?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

O čo ide kuchárom, je viac menej jasné. Dôležité je to, o čo ide stravníkom. Oni sú predsa hlavnými aktérmi. Bez nich by kuchári v jedálni neboli.

Aurel Fábri

Aurel Fábri

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Architekt, pôvodom zo Slovenska. Dlhodobo pôsobil v Prahe, krátkodobo v Londýne a v Pekingu. V súčasnosti doktorant na TU vo Viedni. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Věra Tepličková

Věra Tepličková

1,079 článkov
Lucia Nicholsonová

Lucia Nicholsonová

207 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

299 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

767 článkov
Karol Galek

Karol Galek

116 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu