reklama

Neuveriteľné – biznis so živým tovarom - deťmi

Normal 0 21 Keď som si pozrel video, neveril som vlastným očiam ako hlboko klesla ľudská duša, keď predmetom získavania financii sú sociálne dávky za náhradne rodičovstvo. Nič by na tom nebolo zlé, keby sa po rokoch neodhalil nekalý úmysel „pestúnov“. Keď Veronika vyrástla zo sociálnej siete, pestúni dostali nápad, ako si udržať sociálne dávky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Veroniku počali súrodenci, zo strachu pred odhalením tejto genetickej informácie sa jej zbavili v prospech novodobého sirotinca. Súdnym rozhodnutím sa Veronika dostala do výchovy náhradných rodičov, ktorí dostávali od štátu nemalé financie za výchovu. Ale nevychovávali ju, len poberali sociálne dávky. V 14-tich rokoch sa jej rast zastavil a tak ostalo malým dievčatkom s výškou 142 centimetrov aj po ďalšie roky.

Spoveď Veroniky Krywultovej jasne odhalila zámer náhradných rodičov, išlo im najmä o to, aby nestratili sociálne dávky až Veronika dosiahne vek dospelosti. Nevlastný otec ju ponúkal svojím kamarátom a nevlastná matka ju „pripustila“ svojmu šamstrovi. Podarilo sa, Veronika otehotnela. Nestačila sa čudovať, keď po prepustení z nemocnice je „odobrali“ vlastné dieťa. Náhradní rodičia ju vyhlásili za nespôsobilú pre výchovu vlastnej dcérky. Návrhom na súd dosiahli, že Veronika nedostávala materský príspevok pre jej údajnú nespôsobilosť. Súd zveril do opatery jej dcérku opäť náhradným rodičom aj s jej materským príspevkom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keby to ostalo len pri tom, ešte by sa to dalo zniesť, ale ako s ňou „nakladali“ aby súd presvedčili, že je nespôsobilá, tak to už je až neuveriteľné. Čo oči nevidia, to srdce nepáli, pozrite si prosím toto video.


Filip Adamik

Filip Adamik

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som za kompromisy alle ak treba aj za radikálne riešenia kde dohoda nie je možná. Zoznam autorových rubrík:  Politika a spoločnosťSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu