reklama

MS

Povedal som si že ee. Nenapíšem blog o MS v hokeji. Ale dnes som si našiel emajl, v ktorom ma kamarát Braňo D. upozorňuje, že by sa patrilo aspoň zopár slov napísať. Tak som si tak v práci povedal: v nose si už nemáš čo vyšpárať, na záchode si už bol, tak čo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Môžem sem napísať jedine pohľad obyčajného fanúšika, ktorý každý rok vyťahuje svoj prepotený dres, aby aspoň na pár dní cítil niečo ako hrdosť a spolupatričnosť. Pamätám si, ako sme sedávali u kamaráta. V dlaniach som mal otlačené nechty, studený pot mi stekal priamo do ritnej ryhy v ktorej som mal zacviknutú deku z gauča. To boli skvelé časy. A čo tento rok? Prepotený dres je hodený v skrini (aspoň odháňa mole) a jediné, na čo som sa tešil počas týchto zápasov, boli naši odborníci na teplú vodu medzi jednotlivými tretinami. Niektoré nesmrteľné vetry ehm... vety by možno stáli za archiváciu, ale k čomu by to bolo? Veď sa ich ešte napočúvame.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale ako pravý fanúšik stále verím. Nevadí že 20-ka si už nezahrá extraligu aj keď tento naozaj dobrý nápad priniesol ovocie (miesto o záchranu hrala 20-ka o medailu), nevadí že chalani hrajúci v NHL starnú a nikto ich asi nenahradí (poďakujme ujovi Paštinskému s.r.o. a jeho tichým spoločníkom). Ale čo ak jediné, čo zostane po našom skvelom hokeji budú len poháre od piva?

Ivan Furár

Ivan Furár

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

.....anotherblog in the wall? Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu