reklama

Nespravodlivý minister spravodlivosti

Spravodlivosť. Niekedy tiež Justitia. Býva zobrazená ako celkom v poho baba s páskou cez oči (vraj aby pri rozhodovaní nikoho nevidela). S mečom v pravej a s váhami v ľavej ruke trestá a presne váži vinu alebo nevinu. Keď sa nad tým človek zamyslí, má to logiku, cveng, jedna a jedna sú štyri a tak ďalej......Ale ako taká spravodlivosť vyzerá na Slovensku?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nechce sa mi písať o kompetenciách predsedu Najvyššieho súdu, Súdnej rade, ani o všetkých klamstvách a výrokoch, ktoré vypustil ujo Harabín (1. nezmestili by sa sem, 2. nemám na to žalúdok, 3. kvalitne spracovaných článkov na túto tému je dosť, 4. fanúšíkom Star Wars je paralela medzi ujom Harabínom a senátorom Palpatinom viac než jasná (hmm bad feeling have about this...)).

Tak teda ako taká spravodlivosť vyzerá na Slovensku? Jednoducho. Stačí sa pozrieť na priloženú fotku uja Harabína. Do ľavej ruky mu vložiť váhy, do pravej meč (všímli ste si ako ich má pripravené?), cez oko pásku (druhé oko musí zostať nezakryté - veď viete prečo) a máte celkový obraz. Viac ani netreba dodať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak to dopadne tak, ako si myslím (Harabín sa stane predsedom Najvyššieho súdu SR, prezidentom javajka Gašparko iným menom starý ujo)......tak potom nech nás sprevádza sila.....

(Aj keď to sem nepatrí, musím poďakovať autorovi sloganu "Myslím náhodne, jazdím závodne". Má môj nehynúci obdiv.)

Ivan Furár

Ivan Furár

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

.....anotherblog in the wall? Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu