reklama

Love yourself (Maj sa rád)

Neodpustila som si nenazvať tento článok po anglicky kvôli mojej zaujatosti voči angličtine. Dnes som sa rozhodla písať o téme ktorá by mala byť realizovaná hlavne v tejto dobe.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Určite si už veľa z nás prešlo, alebo stále prechádza, (niekedy nekončiacim) obdobím, kedy by sme sa najradšej zakopali pod zem, lebo sme podľa nás škaredí, nemožní a nič nedokážeme.

Najskôr rozoberiem krásu, kvôli ktorej hlavne my dievčatá trpíme (preto to bude v ženskom rode). Teraz hlavne vy dievčatá teda pozorne čítajte ale aj chlapci dávajte pozor! Je pravda. Často krát závidíme dievčatám ktoré sú podľa nás nádherné , a keď sa pozrieme na nás, je nám do plaču.Všetci/všetky sme však krásne a krásni a očarujúci. Každí má v sebe krásu, len ju musí objaviť. Ide však o to ako vnímame krásu. Podľa mňa nezáleží tak na kráse zvonka ako na kráse zvnútra. Určite teraz prevraciate očami a pýtate sa v duchu: "To akože mám na seba kašlať,neumývať sa a vyzerať ako strašidlo ,a hlavne že mám dobré srdce?" Moja odpoveď znie jasné že nie :). Treba sa starať o seba tak aby sme sa cítili dobre, ale nie zase len sa stále zaoberať a riešiť to či vyzerám dobre, či som sa náhodou zle nenamaľovala a podobne.Ako som už spomínala hlavné je naše vnútro.To nemyslím mať pekný pankreas, žalúdok alebo črevo, ale srdce. Mať srdce plné lásky k druhým.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Druhá vec ktorú troška rozoberiem je nemožnosť, teda inými slovami pocit že nič nedokážeme.To sa nám však zdá na prvý pohľad. Každý má v sebe nejaký talent a dar,niečo čo je na ňom výnimočné. Každý z vás aj čo toto práve čítate, ste jedinečný a máte v sebe neuveriteľní a krásny talent a dar. Len ho treba objaviť. Niektorí ten dar a talent zahodia alebo ho zneužijú.To však správne nie je.Máme ho na to aby sme potešili ostatných a urobili sebe ale aj ostatným radosť.

Posledných pár slov ktoré sem napíšem sú,že všetci ktorí toto čítate aj nečítate ste krásni, úžasní a jedineční, a prajem Vám veľa šťastia aby ste v sebe túto krásu objavili.

Anna Gettlerová

Anna Gettlerová

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som študentka ktorá doštudovala,ale stále sa učím životom, tak študentkou stále som. Rada sa zamýšľam nad vecami, a hľadám odpoveď na otázky Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu