reklama

Valentínska romantika na zámku

O pár dní sa náš zámok opäť ponorí do romantického kúzla Valentínskeho víkendu. Po dlhom období bežných každodenných starostí sa znovu dostávam do romantického okúzlenia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Scenár je už na svete, kostýmy pre účinkujúcich už skoro premyslené, plagáty, pozvánky a kalendáriky vytlačené, ceny do súťaže dohodnuté,... Už nás čaká len to najkrajšie (a zároveň aj najnáročnejšie) - romantická výzdoba zámku. Už sa teším na záplavu kvetov, nádherných dekorácii, honosných látok a rekvizít. Ale pár dni to ešte potrvá ...

A o čom bude vlastne Valentínsky víkend tento rok? O rozličných podobách lásky. Spoločne s návštevníkmi poodhalíme čaro romantických príbehov spojených s bojnickým zámkom a budeme hľadať rôzne podoby lásky. Verili by ste, že na zámku nájdeme i lásku k hazardným hrám, lásku k cestovaniu, lásku k jedlu či majetkom? Hľadať budeme ale i lásku k osudovej žene či lásku k rodine a deťom. Staneme sa svedkami romantického sobáša a odhalíme podobu legendami opradenej životnej lásky grófa Pálfiho - mladej francúzskej kontesy. Ak chcete vidieť, ako táto osudová mladá žena vyzerala, navštívte počas víkendu zámok a zistíte to.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keďže zámok v priebehu Valentínskeho víkendu pravidelne zaplavuje sila lásky našich návštevníkov, pokúsime sa ju tento rok zvečniť prostredníctvom veľkého srdca lásky, ktoré budú po kúskoch - malých srdiečkach - skladať samotní návštevníci.

Samozrejme, že sme nezabudli ani na tých, ktorí v tento romantický deň plánujú požiadať svoju životnú lásku o ruku. Dôstojné miesto na tento významný akt poskytne najväčšia sála bojnického zámku. Uvidíme, koľko dvojíc sa nám tento rok na zámku na Valentína zasnúbi. Možno vytvoríme i romantický rekord.

Ak máte radi romantiku, vyznania lásky a prejavy hlbokých citov, radi Vás privítame na zámku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu


Petra Gordíková

Petra Gordíková

Bloger 
  • Počet článkov:  126
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu