reklama

Pokušiteľ

Prvý raz som sa s Tebou zblížila, keď som mala asi desať rokov. Bolo to na Silvestra. Všetci sa zabávali, len Ty si bol sám, zabudnutý. Pristúpila som najprv nesmelo, aby som sa Ťa dotkla. Ako to robia tí dospelí? Ochutnávajú, jemne, nenásilne a potom plnými dúškami až do dna. Pocit radosti však netrval dlho. Začal si mi ubližovať. Násilne si sa domáhal mojej detskej dušičky. Točil si mojím malým telom a tlačil si ho k zemi. Nakoniec som už nedokázala odolávať. Moje zmysly otupeli. Rob si so mnou, čo chceš. Potom nastala tma.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Asi po štyroch rokoch si sa objavil znova. Vlastne si neprišiel sám. To ja som Ťa vyhľadala. Vždy sa to končilo rovnako. Cítila som sa ponížená a oklamaná. Nepoznala som mieru a Ty si bol rád, keď som Ťa vychutnala až do dna. Vtedy sme sa stretávali len sporadicky. Ako ubiehali roky, stretávali sme sa stále častejšie. Mali sme dokonca spoločných priateľov, preto som sa Ti už nedokázala vyhnúť. Občas som to ukončila, rozišla som sa s Tebou, lebo som mala pocit, že to zašlo priďaleko. Ty si však vždy striehol niekde nablízku, pripravený ovládnuť moje zmysly. Stále si tu. Poznám už dokonale Tvoje úklady, no nie vždy sa im dokážem ubrániť. Už viem, kedy Ťa mám dosť, no nie vždy dokážem od Teba v pravý čas odísť. Nevadí mi, že Ťa vychutnávajú aj iní. Nevadí mi ani to, že ma stojíš dosť peňazí. Spomienky na Silvester pred mnohými rokmi, keď som Ti v detskej nevedomosti dovolila, aby si sa ma zmocnil, mi dávno vypršali z hlavy. Už nie som dieťa. Za svoje činy zodpovedám sama. Viem, že by som sa Ťa mala zbaviť. Poslať Ťa do pekla, tam odkiaľ si prišiel. Nemusím si nechať zničiť život, ako už mnoho ľudí okolo mňa. Si ako mor. Ale nakaziť sa nemusí každý. Ty však vieš, kto je slabý, kto Ti neodolá. Som slabá??? To ukáže čas. Koľko času mi zostáva na to, aby som sa navždy zbavila svojho celoživotného pokušiteľa, ktorý mi prináša smiech i slzy, bolesť i úľavu, priateľstvo i nenávisť? Toľko protikladov, v jedinej fľaši alkoholu.

Zuzana Gráfová

Zuzana Gráfová

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Už viem čo život dal mi.Miestečko pod výkalmi,kde moja hlava plná múch,vypustí vydýchaný vzduch.(v diskusii zuzajda) Zoznam autorových rubrík:  IRÓNIA ZATMENIABásneÚvahySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu