reklama

Ako to celé začalo

Ležím v tráve, nad hlavou mám modré nebo, v nose cítim pach rýb a hlave mi lieta predstava ideálnej dovolenky. Je mi úžasne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Keď som sa pred pár dňami pohádala s priateľom, demonštratívne som sa zdvihla, pod jednu pazuchu zbalila naše morské prasiatko, pod druhú deku a odpratala som sa na Štrkovec. Lepšie som už ani nemohla spraviť!

Priznám sa, že som od prírody dosť lenivá, ale tie chvíle na Štrkovci sa stali mojim každodenným rituálom. Ja, čo niekedy zostanem smädná, lebo sa fakt nechce ísť tie tri metre do kuchyne po fľašu minerálky, zrazu pravidelne chodím na dve hodinky k vode. Alibisticky sa vyhováram na venčenie nášho chlpatého miláčika Lila, faktom však zostáva, že tam chodím len a len kvôli sebe a mojej psychoočiste duše. Navyše je to miesto, kde môžte stretnúť veľkolepé panoptikum ľudí (počnúc mnou, keď sa so štuplíkmi v ušiam kývem zo strany na stranu a šibrinkujem pri tom perom:o)).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vždy ma tu napadne milión myšlienok, z ktorých polovicu vypustím okamžite z hlavy skôr než sa v nej zahniezdia a druhou polovicou sa zapodievam ešte týždeň potom.

Tu sa zrodila aj myšlienka zažiadať o vlastný blog.

Sebavedome som napísala žiadosť, potešene som prijala potvrdenie a nafúkane som si myslela, že som dosť šikovná na to, aby som raz za pár dní zosmolila nejaký článok. Hmm. Nie som.. Celý švtrok, celý piatok, celú uplakanú sobotu a polovicu nedele som sedela nad prázdnymi listami papiera a čudovala som sa čo sa deje. Neveriacky som pozerala do šuplíka plného mojich predošlých výtvorov a nerozumela som ako napriek môjmu talentu nemôžem nič napísať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tu sa totiž ukázalo staré pravidlo, že jedna vec je myslieť si čo všetko dokážete a vec druhá, tie veci skutočne dokázať. Už aj môj priateľ mi minule nie celkom lichotivo povedal, že „len meliem pusou naprázdno, ale skutek utek“... Nie som taká... Len mám veľa snov a veľa o nich rozprávam... Ale viem, že raz ich všetky dokážem naplniť. Viem to tak, ako viem, že dokážem pre vás napísať príjemne čitateľné poviedky, fejtóny, rozprávania, či úvahy aj bez trojdňového tlačenia :o).

Apropo - rada uvítam vaše názory na moje myšlienky, či náhodou fakt nie som jediný strelený človek na tomto svete... :o)

Alexandra Gurníková

Alexandra Gurníková

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obyčajná mama, ktorá nenapraviteľne verí v dobro... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu