reklama

Čo dokáže Boh...

Naozaj, toto bola myšlienka, ktorá nám všetkým hútala v hlave, keď sa skončilo arcidiecézne stretnutie mládeže Nádej 2005 v Galante-Hodoch.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (35)

Prišlo viac ako dve tisíc mladých veriacich, ktorí sa spoločne modlili, spievali, stretli s biskupmi našej diecézy. Mali možnosť zúčastniť sa viac ako tridsiatky workshopov na rozličné témy.
Tiež som pripojil svoju skúsenosť s blogovaním na SME a podelil sa s ňou s asi 20 mladými, ktorými prišli na môj workshop. Povedali sme si niečo o dejinách blogovania, o možnosti podeliť sa so svojimi skúsenosťami či zážitkami, o témach na písanie článkov do blogu, o hodnotení formou karmy... Na záver dostali možnosť napísať svoj krátky článok, ktorý im uverejním na svojom blogu. Môžete si to prečítať TU.
Bol to úplne krásny deň, nie len počasím, ale tým, že všetko, čo sme pripravili sa nám podarilo s Božou pomocou aj zrealizovať. Je to úžasný pocit sledovať, ako sa také množstvo mladých nehanbí za svoju vieru a chce ju realizovať vo svojom živote.
Zaujímavosti a foto si môžete pozrieť na www.nadej.info

Stanislav Illéš

Stanislav Illéš

Bloger 
  • Počet článkov:  206
  •  | 
  • Páči sa:  0x

katolícky kňaz potýkajúci sa s problémami aj radosťami mimoriadnych ľudí Zoznam autorových rubrík:  náboženskémodlitbypôstne zamysleniakázne a príhovorysúkromnémyšlienkyM&Co.všeličo iné

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu