reklama

Strasti a slasti Londýna.

Dnes len o tých strastiach

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)
Obrázok blogu

Neviem kto z vás bol už v Londýne.

Ja som sem prišla na letné prázdniny za sestrou. Už som tu dva mesiace, tak som si myslela, že to tu mam dosť pobehane a cestovanie zvládam. No dnešok ma vyviedol z omylu.

Nebudem vás zaťažovať všetkými tými názvami ulíc. No poďme teda pekne po poriadku.  

Pred obedom mi zavolala sestra, nech prídem za ňou do roboty, že vedľa v reštaurácii je volne miesto a pôjdeme tam na pohovor. Cestu som si mala nájsť na internte. Tak som teda začala hľadať. Všetko som si naštudovala, popozerala a pripravila. Nahovorila som aj kamarátku Gabinu nech ide so mnou.  

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Všetko perfektne naplánované. Najneskôr o 50 minút sme tam.  

Nasadli sme na vlak. Podľa plánu sme našli bus číslo 344. pokojne sa v ňom vezieme, keď po chvíli zisťujeme, že ideme úplne iným smerom. Tak rýchlo utekám za šoférom, ale ten ani len netuší kam chcem ísť. Poslal ma na ten istý autobus, len opačným smerom. Samozrejme sme zase prišli k tomu istému vlaku.  

Gabina bola už nervózna tak si zapálila cigaretu. Konečne sme našli ten správny autobus. Keď sme vystúpili znovu sme nevedeli kde sme. Nevedeli sme kam mame ísť, tak sme šli rovno. Jeden pán nás potom poslal na ďalší autobus. „Hurá!“ zbadala som Katedrálu Sv. Pavla. „Tak, už niesme ďaleko.“ Potešila som sa, ale aj tak som nevedela ako ďalej. To uz mi začala vyvolávať nervózna sestra... „kde ste? Choďte stále rovno, hádam sa niekam dostanete.“ Neuveríte ale nakoniec sme to našli. Gabina vytiahla ďalšiu cigaretu a spokojne si vyfajčovala a mi sme zatiaľ išli na pohovor. Tam mi povedali, že tu dnes nieje tá baba čo to má nastarosti, a že či môžem prísť zajtra. Tak som s úsmevom prikivkávala, že neni problem. Ešte že to nepočula Gabina inak by sa asi zrútila.Tak a hurá domov. To už sme išli so sestrou takže to bolo v pohode, veď tu žije už 3 roky. Našli sme bus, prišli k vlaku a kedže sme už boli v meste, išli sme ešte na nákup. V pohodičke sme si nakúpili ešte dali jednu cigaretku a spokojne na vlak. Ten prišiel načas tak sme veselo nastupili ale...Po dlhšej dobe čo sme šli tunelom sme sa začali obzerat dookola. Veď mi domov nechodíme cez tunel. A je to tu!!! Zlý vlak. “Tak to snad nemyslíš vážne!” A akurát to musel byť ten čo nestojí na každej stanici. Takto sme prefrčali okolo troch staníc a konečne zabrzdil. Aááá hurá, stojí, rýchlo vystupovať. Ale dvere sa neotvárajú. V tom sofér hlási, že pred nami je pokazený vlak tak musíme čakať. Začali sme sa na všetkom smiať. Už sme srandovali a smiali sa na všetkom. Konečne sme sa pohly. A zasa brzdy… Konečne stanica. Dvere sa otvorili... Rýchlo preč! Našťastie táto stanica nie je ďaleko od sestrinho bytu. Museli sme si ešte počkať 20 minút na další vlak Hladná Gabina vytiahla klobásu, chleba a horčicu. Sestra Nika lúskala tekvicove a slnecnicove jadierka. Ja som si odhrizkávala z chalvy. No paráda. A stále sme sa smiali. „Hurá je tu vlak, dočkali sme sa.“A tears dalšie trápenie. Len aby neprišiel revízor. Tak len potichúčky sedíme a čakáme či niekto pride. A je tu naša stanica. Hurá a rýchlo preč. Zvládli sme to. Tak po celom dni konečne ideme domov. Síce sme nič nevyriešili ani nespravily. Zato sme sa nacestovali. A co nás čaka doma? Predsa pokazený bojler a studená voda. Prácu som aj tak nedostala. No ale aspoň sme sa nasmiali.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 A o tých slastiach zas inokedy.   Dobre?

iveta kováčová

iveta kováčová

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Iva.Som z Nitry.A som uplne obycajne dievca ktore sa už teší čo všetko vám sem napíše. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu